
سس کارامل سس خوشمزه و مناسب برای کاور کیک وتزیین دسرها می باشد در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سس کارامل با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه کاناش شکلاتی و کرمفیل که هردو برای کاور کیک مناسب می باشند را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
- شکر: ۱لیوان
آب: ۱ فنجان
خامه صبحانه: ۱ فنجان
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه سس کارامل
- برای تهیه سس کارامل ابتداشکر را درشیر جوش یا قابلمه بریزید( از ظرف چدنی استفاده نکنید) و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید شکر آب بشه ولی اصلا شکر را هم نزنید تا نیمی از شکر آب شود سپس با قاشق چوبی هم بزنید و اجازه دهید تمام شکر کاراملی شود مراقب باشید شکر نسوزد کهباعث می شود طعم سس شما تلخ شود .( قهوهای روشن رنگ مناسبی برای سس کاراملی هست ) .
- شکر کاراملی شده خیلی داغ هست مراقب باشید روی دستتان نریزد.
- در این مرحله کره را به شکر کاراملی شده اضافه کنیدو از یک طرف هم بزنید تا کره با شکر مخلوط شود.
- در پایان خامه و آب را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مدام سس کارامل را هم بزنید تا کمی خنک شود.
- حال سس کارامل را در ظرف شیشه ای مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید این سس را برای مدت طولانی نگهداری نکنید.سس کارامل را کم کم تهیه کنید تا سس کاراملی با کیفیت تری را داشته باشید.
- نکته مهم در تهیه سس کارامل شکر را به تنهایی در قابلمه بریزید تا کاراملی شود. سپس باقی مواد را یکی یکی اضافه کنید.
- برای خوشمزه شدن سس به جای آب ساده ( مقدای نسکافه فوری در آب حل کنید و به سس اضافه کنید).
- سس کارامل آماده شده را برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.
ارسال دیدگاه