سس کارامل یکی از سسهای خوشمزه و مناسب برای کاور کیک و تزیین دسرها میباشد. با تهیه این سس، میتوانید طعمی لذیذ به دسرهای خود اضافه کنید. در اینجا با طرز تهیه سس کارامل آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
- شکر: ۱ لیوان
- آب: ۱ فنجان
- خامه صبحانه: ۱ فنجان
- کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه سس کارامل
- برای تهیه سس کارامل ابتدا شکر را در شیر جوش یا قابلمه بریزید (از ظرف چدنی استفاده نکنید) و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید شکر آب شود. تا نیمی از شکر آب شود، شکر را هم نزنید، سپس با قاشق چوبی هم بزنید و اجازه دهید تمام شکر کاراملی شود. مراقب باشید شکر نسوزد چرا که باعث تلخی طعم سس شما میشود (قهوهای روشن رنگ مناسبی برای سس کاراملی هست).
- شکر کاراملی شده بسیار داغ است، مراقب باشید روی دستتان نریزد.
- در این مرحله کره را به شکر کاراملی شده اضافه کنید و از یک طرف هم بزنید تا کره با شکر مخلوط شود.
- در پایان خامه و آب را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بهطور مداوم سس کارامل را هم بزنید تا کمی خنک شود.
- حال سس کارامل را در ظرف شیشهای مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این سس را برای مدت طولانی نگهداری نکنید و سس کارامل را کم کم تهیه کنید تا کیفیت بهتری داشته باشید.
- نکته مهم در تهیه سس کارامل این است که شکر را به تنهایی در قابلمه بریزید تا کاراملی شود، سپس باقی مواد را یکی یکی اضافه کنید.
- برای خوشمزهتر شدن سس، به جای آب ساده از مقداری نسکافه فوری حل شده در آب استفاده کنید.
- سس کارامل آماده شده را برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.
ارسال دیدگاه