ساندویچ مرغ یک غذای سریع و لذیذ است که همیشه محبوبیت ویژهای دارد. این ساندویچ برای ناهار یا شام مناسب است و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. در اینجا به شما طرز تهیه ساندویچ مرغ را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ
- سینه مرغ : ۲ عدد
- هویج :۲ عدد
- سیر :۱ حبه
- پیاز: 2 عدد
- قارچ :۲۵۰ گرم
- فلفل دلمهای سبز و قرمز از هر کدام: ۱/۲ عدد
- زعفران دم کشیده: ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه ایتالیایی: ۲ قاشق چایخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه :به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- نان باگت یا هر نان که دوست دارید به میزان لازم
- کاهو و گوجه فرنگی و خیار شور و سس دلخواه
طرز تهیه ساندویچ مرغ
- برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ابتدا مرغ را آبپز کنید. یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس پیاز و هویج خرد شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. سینه مرغ و سیر را نیز در قابلمه بریزید و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. پس از پخت، مرغ را جدا کرده و ریش ریش کنید.
- در یک ماهیتابه دیگر، پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس فلفل دلمهای را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
- قارچ ورقهای خرد شده را در ماهیتابه دیگری با کمی روغن تفت دهید. سپس قارچ را به مخلوط پیاز و فلفل دلمهای اضافه کرده و نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
- اکنون مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. زعفران دم کشیده را نیز اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
- برای درست کردن ساندویچ مرغ، از نان باگت یا نان تست استفاده کنید. مواد آماده شده را در نان قرار داده و با کاهو، خیار شور و گوجهفرنگی تزئین کنید. با سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه