طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و فوری

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

ساندویچ مرغ یک غذای سریع و لذیذ است که همیشه محبوبیت ویژه‌ای دارد. این ساندویچ برای ناهار یا شام مناسب است و به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. در اینجا به شما طرز تهیه ساندویچ مرغ را آموزش می‌دهیم.

ساندویچ مرغ

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ

  • سینه مرغ : ۲ عدد
  • هویج :۲ عدد
  • سیر :۱ حبه
  • پیاز: 2 عدد
  • قارچ :۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز از هر کدام: ۱/۲ عدد
  • زعفران دم کشیده: ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی: ۲ قاشق چایخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه :به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • نان باگت یا هر نان که دوست دارید به میزان لازم
  • کاهو و گوجه فرنگی و خیار شور و سس دلخواه

طرز تهیه ساندویچ مرغ

  • برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ابتدا مرغ را آب‌پز کنید. یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس پیاز و هویج خرد شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. سینه مرغ و سیر را نیز در قابلمه بریزید و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. پس از پخت، مرغ را جدا کرده و ریش ریش کنید.
  • در یک ماهی‌تابه دیگر، پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  • قارچ ورقه‌ای خرد شده را در ماهی‌تابه دیگری با کمی روغن تفت دهید. سپس قارچ را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده و نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
  • اکنون مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. زعفران دم کشیده را نیز اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
  • برای درست کردن ساندویچ مرغ، از نان باگت یا نان تست استفاده کنید. مواد آماده شده را در نان قرار داده و با کاهو، خیار شور و گوجه‌فرنگی تزئین کنید. با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!

ُsope jo

طرز تهیه سوپ جو با شیر خوشمزه و مقوی

Masala chai

طرز تهیه چای ماسالای هندی: یک نوشیدنی دلپذیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا