دوپیازه مرغ و سیب زمینی +طرزتهیه

سه شنبه، ۷ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

 دوپیازه مرغ و سیب زمینی

در تهیه دو پیازه علاوه بر سیب زمینی می توان از گوشت مرغ، میگو، گوشت قرمز و مواد دیگر نیز استنفاده کرد که روش تهیه هر کدام از آنها متفاوت است، اکنون در این بخش می خواهیم روش طبخ غذای شیرازی دوپیازه با استفاده از سیب زمینی و مرغ را در اختیارتان قرار دهیم که امیدواریم بعد از یادگیری آن را در منزل تهیه کنید و کنار خانواده لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  • سینه مرغ ریز خرد شده   به مقدار لازم
  • پیاز متوسط  ۲ عدد
  • آب  ۱/۲ لیوان
  • نمک، فلفل سیاه ،زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
  • روغن به میزان لازم

    دوپیازه مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه  دوپیازه مرغ و سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به صورت تکه های کوچکی برش بزنید و سرخ کنید، سپس کمی نمک بزنید و آن را کنار بگذارید.

در مرحله بعدی، پیاز ها را نیز به شکل نگینی خُرد کرده و سرخ نمایید. اکنون مرغ هایی را که به صورت تکه های کوچکی ریز کرده اید را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و نمک و ادویه جات مختلف را به آن اضافه نمایید.

سپس نصف لیوان آب بریزید و بگذارید ظرف حاوی محتویات مرغ و پیاز مدتی را با شعله ملایم بجوشد تا پخته شود. بعد از بخار شدن آب و زمانی که مرغ پخته شده و آماده شد، سیب زمینی هایی را که قبلا سرخ کرده و آماده کرده اید را اضافه کنید و مخلوط را کمی هم بزنیددر صورت تمایل می توانیدآب لیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید ، سپس آن را به همراه سبزی و یا خیار شور  سرو نمایید.دوپیازه مرغ و سیب زمینی  برای وعده نهار یا شام غذای مناسب است

طرز تهیه کیک هلوبرگردان شیک و مجلسی

طرز تهیه سرکه هلو در خانه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا