آموزش تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

جمعه 23 خرداد 1404 آشپزی
دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب این منطقه است. شما می‌توانید با استفاده از گوشت مرغ، میگو یا گوشت قرمز این غذا را تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  • سینه مرغ ریز خرد شده به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • آب 1/2 لیوان
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • سیب زمینی بزرگ 2 عدد
  • روغن به میزان لازم

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

طرز تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به صورت تکه های کوچکی برش بزنید و سرخ کنید، سپس کمی نمک بزنید و آن را کنار بگذارید.
  2. در مرحله بعدی، پیاز ها را نیز به شکل نگینی خُرد کرده و سرخ نمایید. اکنون مرغهایی را که به صورت تکه های کوچکی ریز کرده اید را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و نمک و ادویه جات مختلف را به آن اضافه نمایید.
  3. سپس نصف لیوان آب بریزید و بگذارید ظرف حاوی محتویات مرغ و پیاز مدتی را با شعله ملایم بجوشد تا پخته شود. بعد از بخار شدن آب و زمانی که مرغ پخته شده و آماده شد، سیب زمینی هایی را که قبلا سرخ کرده و آماده کرده اید را اضافه کنید و مخلوط را کمی هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانید آب لیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید، سپس آن را به همراه سبزی و یا خیار شور سرو نمایید. دوپیازه مرغ و سیب زمینی برای وعده نهار یا شام غذای مناسب است.
پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی

طرز تهیه پارمیجانای مرغ خوشمزه و اصیل ایتالیایی

2312061 181 1

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا