دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی
شما برای درست کردن دوپیازه فرقی نمیکند که از گوشت مرغ، میگو، گوشت قرمز یا مواد دیگر استفاده کنید ، این کاملا سلیقه ای است . در این مطلب به شما پخت غذای شیرازی دوپیازه با استفاده از سیب زمینی و مرغ را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی
- سینه مرغ ریز خرد شده به مقدار لازم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- آب 1/2 لیوان
- نمک، فلفل سیاه ،زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
- سیب زمینی بزرگ 2 عدد
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی
- ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به صورت تکه های کوچکی برش بزنید و سرخ کنید، سپس کمی نمک بزنید و آن را کنار بگذارید.
- در مرحله بعدی، پیاز ها را نیز به شکل نگینی خُرد کرده و سرخ نمایید. اکنون مرغ هایی را که به صورت تکه های کوچکی ریز کرده اید را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و نمک و ادویه جات مختلف را به آن اضافه نمایید.
- سپس نصف لیوان آب بریزید و بگذارید ظرف حاوی محتویات مرغ و پیاز مدتی را با شعله ملایم بجوشد تا پخته شود. بعد از بخار شدن آب و زمانی که مرغ پخته شده و آماده شد، سیب زمینی هایی را که قبلا سرخ کرده و آماده کرده اید را اضافه کنید و مخلوط را کمی هم بزنیددر صورت تمایل می توانیدآب لیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید ، سپس آن را به همراه سبزی و یا خیار شور سرو نمایید.دوپیازه مرغ و سیب زمینی برای وعده نهار یا شام غذای مناسب است
ارسال دیدگاه