مواد لازم برای پاستا با سس گوشت تند
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
- 350 گرم پاستا
- 450 گرم گوشت چرخ شده
- 1 عدد متوسط پیاز
- 2 حبه سیر
- 1/2 پیمانه رب گوجه
- 1/2 قاشق چای خوری پودر دارچین
- 1/7 قاشق چای خوری فلفل قرمز
- 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند
در یک قابلمه بزرگ از آب نمک در حال جوش ، پاستا ها را بپزید (به میزانی که بیش از حد نرم نشود یا اصطلاحا زیر دندان بیاید) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. تا پاستا ها می پزند، گوشت را با حرارت متوسط رو به بالا برای 3 تا 5 دقیقه تا دیگر صورتی نباشد ، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را برای 4 تا 6 دقیقه تا پیاز نرم شود، بپزید(هر از گاهی مواد را هم بزنید).رب گوجه فرنگی ، پودر دارچین و پودر فلفل تند را به مواد اضافه کنید، وبرای حدود 2 دقیقه، تا عطر آنها بلند شوند، بپزید. یک و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید، آنرا به نقطه جوش برسانید. حرارت راکم کنید و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه تاآب مواد اندکی غلیظ شود، قل بزند. سرکه را به مواد اضافه کنید، دوباره به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به پاستا اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه