طرز تهیه لذیذ پاستا با سس گوشت تند

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت پاستا با سس گوشت تند

پاستا با سس گوشت تند یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که می‌تواند در زمان کمی آماده شود. این غذا ترکیبی از طعم‌های مختلف است که حتماً مورد پسند همه قرار می‌گیرد.

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل
  • 350 گرم پاستا
  • 450 گرم گوشت چرخ شده
  • 1 عدد متوسط پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1/2 پیمانه رب گوجه
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر دارچین
  • 1/7 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
پاستا با سس گوشت تند

طرز تهیه پاستا با سس گوشت تند

در یک قابلمه بزرگ از آب نمک در حال جوش، پاستا ها را بپزید (به میزانی که بیش از حد نرم نشود یا اصطلاحاً زیر دندان بیاید) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. تا پاستا ها می‌پزند، گوشت را با حرارت متوسط رو به بالا برای 3 تا 5 دقیقه تا دیگر صورتی نباشد، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را برای 4 تا 6 دقیقه تا پیاز نرم شود، بپزید (هر از گاهی مواد را هم بزنید). رب گوجه فرنگی، پودر دارچین و پودر فلفل تند را به مواد اضافه کنید، و برای حدود 2 دقیقه، تا عطر آنها بلند شوند، بپزید. یک و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید، آن را به نقطه جوش برسانید. حرارت را کم کنید و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه تا آب مواد اندکی غلیظ شود، قل بزند. سرکه را به مواد اضافه کنید، دوباره به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به پاستا اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

نکات اضافی: برای بهبود طعم، می‌توانید از سبزیجات تازه مانند ریحان و جعفری استفاده کنید.

دستور پخت قرمزه نخودچی اصفهانی خوشمزه

طرز تهیه قرمزه نخودچی خوشمزه و لذیذ اصفهانی

دستور پخت زیره پلوی کرمانی

طرز تهیه زیره پلوی کرمانی خوشمزه و اصیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا