
دستور پخت انواع غذا با گوشت بوقلمون
وقتی قصد خرید گوشت بوقلمون دارید، اولین سوالی که ممکن است در ذهنتان ایجاد شود این است که چگونه از این گوشت استفاده کنید. با گوشت بوقلمون میتوانید انواع غذاهای خوشمزه و لذیذی را درست کنید. این گوشت را میتوانید در تهیه خورشت، کبابی، شنیسل، شکم پر، در کنار سبزیجات، سرخ شده، با ماکارونی، باقالی پلو و بسیاری از گزینههای دیگر به کار ببرید. استفاده از گوشت بوقلمون به غذاهایتان طعم بینظیری میبخشد و تجربه غذایی متفاوت و لذیذی را برای شما رقم میزند. پس اگر دوست دارید غذاهایی با گوشت بوقلمون تجربه کنید، این گوشت را از فروشگاه خود خریداری کنید.

دستور پخت انواع غذا با گوشت بوقلمون
۱. بوقلمون سرخ شده با سس پرتقال
مواد لازم بوقلمون سرخ شده با سس پرتقال
- گوشت سینه بوقلمون 400 گرم
- قارچ ورقه شده 3/4 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- آب پرتقال 1 پیمانه
دستور تهیه بوقلمون سرخ شده با سس پرتقال
برای تهیه این غذا، ابتدا سینه بوقلمون و قارچ را به صورت برشهای نازک ورقهای برشبندی کنید. سپس پیاز را خلالی خرد کرده و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. پیاز داغ را از قابلمه خارج کنید و برشهای بوقلمون را به روغن باقیمانده در قابلمه اضافه کنید و ۶-۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا اطراف آنها کاملاً سرخ شود. سپس قارچهای ورقه شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب آنها کشیده شود.
پیاز داغ را به قابلمه برگردانید، سپس به مواد داخل قابلمه ادویه، تخم گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. آب پرتقال را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و پس از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید. حالا صبر کنید تا گوشت بوقلمون پخته شود و آب خورشت غلیظ شود. بهتر است جوش خورشت را برای مدتی کم کنید تا مواد به هم ترکیب شوند و غلظت خورشت بیشتر شود.

بوقلمون سرخ شده با سس پرتقال
۲. کوفته بوقلمون
کوفته بوقلمون یکی دیگر از انواع غذا با گوشت بوقلمون است که بسیار مغذی بوده و با یک تکه نان غذایی کامل محسوب میشود. این کوفتهها را میتوان به عنوان نهار یا شام سرو کرد.
مواد لازم کوفته بوقلمون
- گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی رنده شده 4 عدد
- نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
دستور تهیه کوفته بوقلمون
برای تهیه این غذا، ابتدا گوشت چرخ کرده بوقلمون، تخم مرغ، روغن کنجد، پیازچه خرد شده، آرد ذرت، نمک، فلفل و ادویه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا به صورت کاملاً یکنواختی مخلوط شوند. سپس روی کاسه سلفون بکشید و آن را حداقل ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر کوفته خنک شود و ماندگاری بهتری داشته باشد.
سینی فر را با ورق آلومینیوم پوشانده و سپس با دستههای کوچک خمیر را به صورت کوفتههای ریزی گرد کنید و آنها را در سینی فر بچینید. سینی را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۵ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا کوفتهها به طور کامل پخته شوند.
سپس کوفتهها را در تابهای بچینید و گوجهفرنگی رنده شده را روی آنها بریزید. به همراه ۳۰ دقیقه پخت در حرارت ملایم، اجازه دهید تا آب گوجهفرنگی بخار شده و سس غلیظ شود. در نهایت، غذا را از روی حرارت بردارید و آن را به صورت دلخواه سرو کنید.

کوفته بوقلمون
۳. باقلا پلو با بوقلمون
باقلا پلو با بوقلمون نیز یکی دیگر از انواع غذا با گوشت بوقلمون است که از نظر طعم و مزه دست کمی از باقلا پلو با ماهیچه یا گوشت گردن ندارد. این غذای خوشمزه برای نهار گزینه مناسبی است.
مواد لازم باقلا پلو با بوقلمون
- گوشت تکه شده ران یا سینه بوقلمون 400 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- برنج 4 پیمانه
- باقلا 1 پیمانه
- شوید خشک 4 قاشق غذاخوری
- محلول غلیظ زعفران 4 قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه بوقلمون به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور تهیه باقلا پلو با بوقلمون
برای تهیه این غذا، ابتدا پیاز را خرد کرده و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس ران یا سینه بوقلمون را به قطعات کوچک برش بندی کرده و به پیاز داغ اضافه کنید. بوقلمون را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و اطراف آن کاملا سرخ شود. در این مرحله، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. سپس حدود یک لیوان آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا گوشت بوقلمون پخته و نرم شود.
برنج و باقلا را آبکش کنید. در یک قابلمه، چند قاشق روغن را داغ کنید و یک لایه از مخلوط برنج و باقلا را در کف قابلمه بریزید. روی آن یک لایه از گوشت بوقلمون بریزید و سپس کمی شوید خشک روی آن بپاشید. سایر مواد را به همین ترتیب، لایه لایه در قابلمه بریزید. در نهایت، دور برنج را جمع کنید تا به شکل مخروطی درآید، کمی محلول زعفران روی برنج بدهید و با ته کفگیر چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
درب قابلمه را ببندید و آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بخار بگیرد. سپس روی درب قابلمه دمی قرار دهید و حرارت را ملایم کنید. پس از ۴۵-۴۰ دقیقه، باقلا پلو با بوقلمون آماده است. غذا را در دیس برداشته و با ترشی سیر یا ماست یونانی سرو کنید.

باقلا پلو با بوقلمون
۴. همبرگر بوقلمون
همبرگر بوقلمون نیز یکی از انواع غذا با گوشت بوقلمون است که همانند همبرگر مرغ درست میشود و برای شام گزینه مناسبی است. از آنجا که فست فود در بین بچهها پرطرفدار است این غذا را میتوانید به عنوان لقمهی میان وعده به بچهها بدهید تا با خود به مدرسه ببرند.
مواد لازم همبرگر بوقلمون
- گوشت چرخ کرده بوقلمون 400 گرم
- پیازچه ریز خرد شده 3 عدد
- ادویه کاری 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه همبرگر بوقلمون
برای تهیه برگر بوقلمون، ابتدا گوشت چرخ کرده بوقلمون، پیازچه، زنجبیل، نمک، فلفل و ادویه کاری را در یک ظرف بریزید و با دست کاملاً ورز دهید تا مواد خوبی مخلوط شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را در فریزر قرار دهید تا مواد کاملاً خنک شوند.سپس گریل را چرب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید. مایه گوشت را به صورت برگرهایی با ضخامت حدود یک سانتیمتر درآورید و روی گریل قرار دهید. حرارت گریل را متوسط کنید و اجازه دهید تا یک طرف برگرها سرخ شود، سپس آنها را برگردانید و صبر کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.سپس برگرها را همراه با کاهو، پیاز، خیار شور و گوجهفرنگی روی لایه نان همبرگر قرار داده و با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید.
ارسال دیدگاه