» آشپزی » نحوه پخت چند روش قارچ سوخاری رستورانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۰۸ - ۱۷:۳۵

نحوه پخت چند روش قارچ سوخاری رستورانی

نحوه پخت چند روش قارچ سوخاری رستورانی

مواد لازم :قارچ سوخاری رستورانی

مواد لازم
قارچ تازه ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۳/۴ ق چای‌خوری
نمک ۱/۴ ق چای‌خوری
آب ۱ پیمانه
پودر سوخاری (پودر پانکو) ۲ پیمانه
 

 

 

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه

۱-ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.

۲-داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.

۳-قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.

۴-هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین‌کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.

۵-قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه‌سرخ شدند، آنها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.)

۶-وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.


۱٫ قارچ سوخاری رستورانی زعفرانی

مواد لازم
 قارچ متوسط  نیم کیلو
تخم‌مرغ  ۱ عدد
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
آردسوخاری ساده  به میزان لازم
آردسوخاری درشت  به میزان لازم
آبلیمو  ۱ ق مرباخوری
زعفران آب‌کرده  ۱ ق چای‌خوری

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی زعفرانی

۱-ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.

۲-نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳-آردسوخاری ساده‌ را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.

۴-قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.

۵-در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه‌ دهید خوب داغ شود.

۶-در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بنیدازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.

۷-وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.


۲٫ قارچ سوخاری رستورانی تند با تخم‌مرغ

مواد لازم
قارچ ۱ کیلوگرم
نمک نصف ق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق غذاخوری
آردسوخاری ادویه‌دار نصف پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با تخم‌مرغ

۱-قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.

۲- تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.

۳-قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.

۴-این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.


۳٫ قارچ سوخاری رستورانی با پنیر

مواد لازم
قارچ ۱ کیلوگرم
آرد ذرت به میزان لازم
نمک نصف ق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق چای‌خوری
پودر سیر نصف ق چای‌خوری
آردسوخاری نصف پیمانه
پنیر پیتزا نصف پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با پنیر

۱-۲-ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در ابتدای متن تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.

قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.

۳-تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

۴-قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید

۵-آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.

۶-قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.

۷-مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

  1. ۸-قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به‌ طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.
منبع:ستاره

 

 

 

 


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.