طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه و ترد

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
قارچ سوخاری رستورانی

قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش غذاهای لذیذ و پرطرفدار است که به‌خاطر طعم و تردی خاص آن، در بین بسیاری از افراد محبوب است. در این مطلب، طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد.

  • مواد لازم:
  • قارچ تازه: 300 گرم
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • نشاسته ذرت: 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر: 3/4 ق چای‌خوری
  • نمک: 1/4 ق چای‌خوری
  • آب: 1 پیمانه
  • پودر سوخاری (پودر پانکو): 2 پیمانه

طرز تهیه:

۱- ابتدا قارچ‌ها را به خوبی شسته و تمیز کنید.

۲- داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک را مخلوط کنید و کم‌کم آب را به آن‌ها اضافه کنید تا غلظت مناسب بدست آید.

۳- قارچ‌ها را یکی‌یکی در خمیر زده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

۴- قارچ‌های آماده شده را روی توری قرار دهید.

۵- در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

۶- قارچ‌ها را با سس دلخواه سرو کنید. نکته: اگر می‌خواهید قارچ‌ها تردتر شوند، حرارت را تنظیم کنید تا به آرامی سرخ شوند.

دستور پخت کوکو سبزی قالبی

آموزش تهیه کوکو سبزی مجلسی قالبی خوشمزه

دستور پخت خورشت قورمه سبزی آذری

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی

آخرین دیدگاه‌ها

  • مریم گفت:

    من قارچ سوخاری با پنیر رو درست کردم تقریبا خوب شد ولی بنظرم پودر سوخاری که استفاده کردم زیاد خوب نبود واگرنه خوشمزه تر میشد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا