طرز تهیه خورش آلو؛ لذیذ و مقوی برای سلامت بدن

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
خورش آلو

با ما با طرز تهیه خورش آلو همراه باشید. خورش آلو یک غذای خوشمزه و مقوی است که با استفاده از گوشت گوسفند و آلو تهیه می‌شود. گوشت گوسفند به دلیل خاصیت زود هضم بودن و تامین آهن، گزینه مناسبی برای تقویت بدن است.

پیاز به عنوان یک ضدعفونی کننده عمل می‌کند و گوجه فرنگی نیز دشمن سرطان شناخته شده است. آلو، به ویژه در اشکال خشک آن، می‌تواند به بهبود مشکلات گوارشی کمک کند.

مواد لازم خورش آلو:

  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • آلو ۱۵ عدد
  • پیاز سرخ شده ۱ پیمانه
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم

درباره خورش آلو:

آلو به عنوان یک تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه شناخته می‌شود. این میوه در درمان کم‌خونی و خستگی مفید است. همچنین، رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند، در حالی که گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه‌جات طبعی گرم دارند.

طرز تهیه:

آلو را از قبل بخیسانید. گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب روی آن بریزید تا پخته شود. بعد از پخت کامل گوشت، رب گوجه، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و سپس آلوها را هم بریزید و بگذارید کاملاً بپزد و جا بیفتد. پیاز داغ را روی غذا بریزید و بگذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و سپس حرارت را خاموش کنید. هنگام کشیدن غذا، کمی پیاز داغ روی خورشت بپاشید.

ghotab

طرز تهیه خوشمزه‌ترین قطاب یزدی در خانه

ژله

طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان با تزیینات زیبا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا