طرز تهیه خورش آلو

پنج‌شنبه 20 آبان 1400 آشپزی
خورش آلو

با ما با طرز تهیه خورش آلو همراه باشید .گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت  هضم می شود. تولید کننده خون صالح،تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد.

پیاز خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد. گوجه فرنگی دشمن سرطان است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از

اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

مواد لازم خورش آلو:

  •     گوشت گوسفندی  ۵۰۰ گرم
  •     آلو  ۱۵ عدد
  •     پیاز سرخ شده  ۱ پیمانه
  •     رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     نمک، فلفل   به میزان لازم
  •     ادویه  به میزان لازم

 

ئرباره خورش آلو:

آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.

رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.

 

طرز تهیه:

آلو را از قبل بگذارید خیس بخورد.گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.

بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.

پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.

سالاد

انواع سالاد

ژله

طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا