خورش قیسی و آلو خوشمزه با گوشت

یکشنبه 23 مهر 1402 آشپزی

خورش قیسی و آلو بسیار خوشمزه است و خواص زیادی دارد با طرز تهیه این خورش خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش غوره مسما  و  خورش به آلو یزدی  و  خورش پسته هویج سمنانی  و خورش سبزی خوشمزه را ببینید

خورش قیسی و آلو خوشمزه با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش قیسی با گوشت

برای 4 نفر

  • گوشت بدون استخوان  300 گرم
  • برگه قیسی 300 گرم
  • آلو خورشی  30 گرم
  • یپاز داغ چیپسی   2/3 پیمانه
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش  1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • شکر   1 قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیسی آلو با گوشت

طرز تهیه خورش قیسی آلو با گوشت

  1.  برای تهیه خورش قیسی ابتدا قیسی و آلو را  خوب شسته و در مقداری آب خیس کنید.
  2. یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن روی حرارت بگذارید تا کمی طلایی شود. سپس گوشت خرد شده  را به پیازاضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و زرد چوبه را به گوشت اضافه کنیدو کمی دیگر تفت دهید.
  3. سپس آب جوشیده اضافه کنید. وقتی به جوش آمد کف سطح آن را بر دارید و حرارت را کم کنید. بگذارید گوشت 2تا 3 ساعت به خوبی بپزد و فقط یک دوم پیمانه آب باقی بماند.
  4. پیاز داغ چیپسی که طرز تهیه آن را در بخش قبلی توضیح دادیم را به گوشت پخته شده اضافه کنید. قیسی و آلوی خیس شده را همراه با آب آن به گوشت اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید.
  5. در ظرف جداگانه  یک قاشق غذاخوری روغن و  رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه نمک و فلفل و شکر و آب لیمو به گوشت و قیسی و آلو در حال پخت اضافه کنید. خورش را زیاد زیر و رو نکنید.  و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه مواد با هم پخته شوند  و خورش جا بیفتد و مقدار کمی آب داشته باشد.خورش قیشی خوشمزه آماده سرو است با برنج  زعفرانی میل نمایید

نکات پخت خورش قیسی و آلو :

  • برای اینکه خورش خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از کمی غوره یا آلو خورشتی هم استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید خورش غلیظ‌تر شود، می‌توانید کمی آرد یا زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه خورش قیسی شما خوشرنگ‌تر شود، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده یا آب پیاز استفاده کنید.

سرو کردن :

خورش قیسی را با برنج یا نان سرو کنید. می‌توانید روی آن کمی نعنا داغ یا پیاز داغ هم بریزید.

نکات پخت خورش قیسی و آلو :

روش دیگری برای تهیه خورش قیسی با گوشت :

در این روش، ابتدا قیسی‌ها را در آب خیس می‌کنیم تا نرم شوند. سپس گوشت را به همراه پیاز خرد شده و ادویه‌جات در روغن تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ باز کند. آب جوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم گوشت بپزد. قیسی‌های خیس شده را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.

این روش باعث می‌شود که خورش قیسی شما خوشمزه‌تر و غلیظ‌تر شود.

زیباترین مدل های تزئین سالاد الویه

زیباترین مدل های تزئین سالاد الویه

طرز تهیه خورش گل کلم با لپه بدون گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا