
حلوا جزئ دسرهای خوشمزه است که در کشورهای مختلف به روشهای مختلف تهیه می شود و. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه حلوا کراچی خوشمزه و متفاوت با ما همراه باشیدو همچنین طرز تهیه حلوا عربی و حلوا تر تبریزی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای کراچی پاکستانی
- آب :۲ لیوان
- شکر: ۲ لیوان
- پودر هل: ½ قاشق چای خوری
- نشاسته ی ذرت :۱ لیوان
- آب برای حل کردن نشاسته ذرت: ⅓ لیوان
- رنگ مجاز خوراکی: زرد یا نارنجی
- کره :۶ قاشق غذاخوری
- بادام هندی: 1/4 لیوان
- بادام درختی :1/4 فنجان
- مغز تخمه: 1/4 فنجان (می تونید از هر مغز آجیلی استفاده کنید).
طرز تهیه حلوا کراچی پاکستانی
- براب تهیه حلوا های که با نشاسته ذرت یا نشاسته گل تهیه می شودباید ابتدا نشاسته را با آب حل کنید تا نشاسته کاملا باز شود و سپس از صافی رد کنید تا حلوای یکدستی داشته باشید.
- حال نشاسته ذرت را با 1/3 لیوان آب با مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً نشاسته حل شودسپس از صافی رد کنیدو کنار بگذارید.
- مغزیجات را با چاقو خرد کنید . یک تابه کوچک بردارید ومقداری کره در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید سپس مغزیجات خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی قهوه ای شود سپس آنها کنار بگذارید .
- آب و شکر را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
- وقتی شکر حل شد, پودر هل و ترکیب نشاسته حل شده در آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید.
- حرارت را کم کرده و رنگ دلخواه رابه ترکیب اضافه کنیدو هم بزنید تا یک دست شوند.
- حال کره را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کره تمام شود و سپس 90 درصد مغزیجات را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یک دست شود سپس اجازه دهید حلوا با حرارت خیلی کم بپزد و قوام بیاد و از دیواره قابلمه جدا شود. حلوا را از روی حرارت بردارید.
- کف قالب مناسب را چرب کنید و آجیل باقی مانده را کف آن بپاشید. و حلوا را داخل قالب بریزیدو با قاشق روی ان را صاف کنید.
- روی حلوا کراچی را بپوشانده تا رویه نبندد و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید سپس برش زده و میل کنید
ارسال دیدگاه