حلوا جزئ دسرهای خوشمزه است که در کشورهای مختلف به روشهای مختلف تهیه میشود. در این مقاله با طرز تهیه حلوا کراچی خوشمزه و متفاوت با ما همراه باشید. همچنین میتوانید طرز تهیه حلوا عربی و حلوا تر تبریزی را نیز مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای کراچی پاکستانی
- آب: ۲ لیوان
- شکر: ۲ لیوان
- پودر هل: ½ قاشق چایخوری
- نشاستهی ذرت: ۱ لیوان
- آب برای حل کردن نشاسته ذرت: ⅓ لیوان
- رنگ مجاز خوراکی: زرد یا نارنجی
- کره: ۶ قاشق غذاخوری
- بادام هندی: ¼ لیوان
- بادام درختی: ¼ فنجان
- مغز تخمه: ¼ فنجان (میتوانید از هر مغز آجیلی استفاده کنید).
طرز تهیه حلوا کراچی پاکستانی
- برای تهیه حلوا که با نشاسته ذرت یا نشاسته گل تهیه میشود، ابتدا نشاسته را با آب حل کنید تا نشاسته کاملاً باز شود و سپس از صافی رد کنید تا حلوای یکدستی داشته باشید.
- حال نشاسته ذرت را با ⅓ لیوان آب مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً نشاسته حل شود، سپس از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
- مغزیجات را با چاقو خرد کنید. یک تابه کوچک بردارید و مقداری کره در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس مغزیجات خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی قهوهای شود، سپس آنها را کنار بگذارید.
- آب و شکر را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
- وقتی شکر حل شد، پودر هل و ترکیب نشاسته حل شده در آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید.
- حرارت را کم کرده و رنگ دلخواه را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- اکنون کره را کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا کره تمام شود و سپس ۹۰ درصد مغزیجات را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا یکدست شود. سپس اجازه دهید حلوا با حرارت خیلی کم بپزد و قوام بیاید و از دیواره قابلمه جدا شود. حلوا را از روی حرارت بردارید.
- کف قالب مناسب را چرب کنید و آجیل باقیمانده را کف آن بپاشید. و حلوا را داخل قالب بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
- روی حلوا کراچی را بپوشانید تا رویه نبندد و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس برش زده و میل کنید.
ارسال دیدگاه