ترافل میوه های تابستانی یک دسر دلچسب و خوشمزه است که میتوانید در فصل تابستان با میوههای تازه درست کنید. این دسر بهخوبی میتواند لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان برای شما به ارمغان آورد.
مواد لازم برای تهیه ترافل میوه های تابستانی
- توت فرنگی یخ زده 400 گرم
- پودر قند 120 گرم
- آب 4 قاشق غذا خوری
- پوست رنده شده ی لیمو 1 عدد
- پنیر خامه ایی ۵۰۰ گرم
- ماست توت فرنگی 1 لیتر
- شیرینی تر رولت به میزان لازم
- کاستارد آماده 1 لیتر
- تمشک 250 گرم
- توت فرنگی تازه 250 گرم
- برگ نعنا برای تزیین
طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی:
در ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم. برای تهیه سس، توت فرنگیهای یخ زده را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس با یا چنگال توت فرنگیهای نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو ترش، پودر قند و آب را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود. سپس ماست میوهای را اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید تا بهخوبی مخلوط شود.
ظرف سرو را بردارید. کف ظرف را با رولت بپوشانید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.
روی رولت کاستارد آماده بریزید.
ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.
از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید.
یک ردیف تمشک و یک ردیف توت فرنگی را به ترتیب روی لایههای قبلی قرار دهید. لایهها را به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرف سرو پر شود.
لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل میدهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید.
دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان!
ارسال دیدگاه