.دسرهای تابستانه با میوه های خوشمزه تابستانه همراه هستند در این فصل که انواع توت ها وتمشک ها در بازار موجود است می توانید دسرهای مجلسی خوشمزه ای درست کنید ودر کنار خانواده لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ترافل میوه های تابستانی
● توت فرنگی یخ زده 400 گرم
● پودر قند 120 گرم
● آب 4قاشق غذا خوری
● پوست رنده شده ی لیمو 1 عدد
●پنیر خامه ایی ۵۰۰ گرم
●ماست توت فرنگی 1 لیتر
●شیرینی تر رولت به میزان لازم
●کاستارد آماده 1 لیتر
●تمشک 250گرم
●توت فرنگی تازه 250 گرم
●برگ نعنا برای تزیین
طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی:
●در ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم.برای تهیه سس ، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس با یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید.رنده پوست لیمو ترش،پودر قند و آب را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
●پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود.سپس ماست میوه ایی را اضافه کنید ودر مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.
●ظرف سرو را بردارید.کف ظرف را با رولت بپوشانید.و کمی پودر قند روی آن بپاشید.
●روی رولت کاستاردآماده بریزید.
●ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.
● از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید.
●یک ردیف تمشک و یک ردیف توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید. لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرف سرو پر شود.
● لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید
دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
نوش جان
ارسال دیدگاه