بیسکویت از جمله شیرینی های خوشمزه است که به راحتی و با مواد مختصر تهیه می شود و به مدت طولانی می توان آن را در محیط خشک و خنک نگهداری کرد. در بخش آشپزی مجله دایان بیسکویت یلدایی را آموزش می دهیم با ماهمراه باشید.
مواد لازم بار تهیه بیسکویت یلدای
- بکینگ پودر: 1/4 پیمانه
- آرد سفید: 2و 1/4 پیمانه
- پودر شکر: 3/4 پیمانه شکر
- پودر بادام:1/2 قاشق چای خوری
- کره: 3/4 پیمانه
- چند قطره رنگ سبز
- چند قطره رنگ قرمز
- تخم مرغ: 1 عدد
- مقدار کافی کنجد سیاه
- مقداری کمی نمک
طرز تهیه بیسکویت یلدای
- برای تهیه بیسکویت مواد اولیه را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
- درون کاسه ای مناسب پودر شکر را با کره ترکیب کنید و با هم زن دستی یا برقی هم بزنید تا پف کند؛ سپس تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
- آرد سفید، بکینگ پودر را دو بار الک کنید و با ، پودر بادام، کنجد سیاه و نمک مخلوط کنید و کمی کره نیز به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی به دست آید خمیر را زیاد ورز ندید که به روغن بیفتدد.
- حال خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید
- ۱ بخش را با رنگ سبز ترکیب کنید و ۱ بخش را با رنگ قرمز ترکیب کنید؛ بخش سومی را نیز بدون رنگ باقی بگذارید.
- خمیر ها جدا جدا درون پلاستیک بگذارید و 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در این مرحله خمیر ها را رل کنید به این صورت که خمیر رنگ قرمز را استوانه ای شکل بدهیدو خمیربیرنگ را باز کنید و خمیر قرمز را مرکز آن قرار دهید و بپیچانید و سپس خمیر سبز را باز کنید و خمیر پیچیده شده را مرکز آن قرار دهید وبپیچانید و خمیر را با پلاستیک فریزر یا سلفون بپوشانید و به مدت ۱ – ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
- این خمیر با طرح هندوانه ای است که رول شده.
- خمیر را از یخچال خارج کنید و خمیر را با چاقو برش های نازک دایره های دهید ، دایره های برش خورده را از وسط دو قسمت کنید،
- حالا شما برش های هندوانه های نصفه دارید که با کنجد سیاه که مانند تخم هندوانه هستند تزیین کنید .
- این خمیرهای هنداونه ای را در سینی فر از قبل چرب شده که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید.
- فر را بر روی درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید؛ سینی را داخل فر برای ۶ – ۸ دقیقه بگذارید؛
- پس از پختن بیسکویت ها آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شودو درون ظرفی مناسب بچینید . البته این خمیر را می توانید وقت قرمز تهیه کنید و با وردنه باز کنید و با کاتر به شکل انار برش دهید و بپزید و سپس بیسکویت انار را با دانه انار و خامه و شکلات تزیین کنید.
ارسال دیدگاه