طرز تهیه بیسکویت خوشمزه مخصوص یلدا

جمعه 28 آبان 1400 آشپزی
Yalda Biscuits

بیسکویت از جمله شیرینی های خوشمزه است که به راحتی و با مواد مختصر تهیه می  شود و به مدت طولانی می توان آن را در محیط خشک  و خنک نگهداری کرد. در بخش آشپزی مجله دایان بیسکویت یلدایی را آموزش می دهیم با ماهمراه باشید.

مواد لازم بار تهیه بیسکویت یلدای

  •  بکینگ پودر: 1/4 پیمانه 
  •  آرد سفید: 2و 1/4 پیمانه
  •  پودر شکر: 3/4 پیمانه شکر
  •  پودر بادام:1/2 قاشق چای خوری
  •  کره: 3/4 پیمانه
  • چند قطره رنگ سبز
  • چند قطره رنگ قرمز
  •  تخم مرغ: 1 عدد
  • مقدار کافی کنجد سیاه 
  • مقداری کمی نمک
بیسکویت

بسکویت یلدایی

طرز تهیه بیسکویت یلدای

  1.  برای تهیه بیسکویت مواد اولیه را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  2. درون کاسه ای مناسب  پودر شکر را با کره ترکیب کنید و با هم زن دستی  یا برقی  هم بزنید تا پف کند؛ سپس تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد  یکدست شود.
  3. آرد سفید، بکینگ پودر را دو بار الک کنید و با ، پودر بادام، کنجد سیاه و نمک  مخلوط کنید و کمی کره نیز به این مخلوط اضافه کنید  و هم بزنید تا خمیر یک دستی به دست آید خمیر را زیاد ورز ندید که به روغن بیفتدد.
  4.  حال خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید
  5.  ۱ بخش را با رنگ سبز ترکیب کنید و ۱ بخش را با رنگ قرمز ترکیب کنید؛ بخش سومی را نیز بدون رنگ باقی بگذارید.
  6. خمیر ها جدا جدا درون پلاستیک بگذارید و 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. در این مرحله خمیر ها را رل کنید به این صورت که خمیر رنگ قرمز را استوانه ای شکل بدهیدو خمیربیرنگ را باز کنید و خمیر قرمز را مرکز آن قرار دهید و بپیچانید و سپس خمیر سبز را باز کنید و  خمیر پیچیده شده را مرکز آن قرار دهید وبپیچانید و خمیر را با پلاستیک فریزر یا سلفون بپوشانید و به مدت ۱ – ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
  8.  این خمیر با طرح هندوانه ای است که رول شده.
  9.  خمیر را از یخچال خارج کنید و خمیر را  با چاقو برش های نازک دایره های  دهید ، دایره های برش خورده را از وسط دو قسمت کنید،
  10. حالا شما برش های هندوانه های نصفه دارید که با کنجد سیاه که مانند تخم هندوانه هستند تزیین کنید .
  11. این خمیرهای هنداونه ای را در سینی فر از قبل چرب شده که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید.
  12.  فر را بر روی درجه حرارت  ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید؛ سینی را  داخل فر برای ۶ – ۸ دقیقه بگذارید؛
  13. پس از پختن بیسکویت ها آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شودو درون ظرفی مناسب بچینید .  البته این خمیر را می توانید وقت قرمز تهیه کنید و با وردنه باز کنید و با کاتر به شکل انار برش دهید و بپزید و سپس بیسکویت انار را  با دانه انار و خامه و شکلات تزیین کنید.
دستور تهیه دسر پاناکوتای انار خوشمزه

طرز تهیه اسلایس گردوی دارچینی

خوراک هویج و گوشت

خوراک هویج و گوشت آب پز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا