یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ما ایرانیها، استانبولی پلو با بادمجان است. این غذا با عطر و طعمی که دارد، خاطرات خوشی را در ذهن ما زنده میکند و میتواند به راحتی در جمعهای خانوادگی علاقهمندیها را جلب کند.
در این دستور تهیه، ما به شما آموزش میدهیم تا این غذای خوشمزه را در خانه خودتان تهیه کنید.
- ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)
- ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
- ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)
- ۲ ق س رب
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
- ۱ ق چ زردچوبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- ۳ ق غ پیاز داغ
1. برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کردهاید، مثل همیشه آبکش کنید. سپس بادمجانها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک (یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک) بخوابانید. سپس آن را از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.
2. پس از 2 الی 3 دقیقه، سیبزمینیهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و آن را هم 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
3. در این مرحله، رب گوجهفرنگی و پیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.
4. در آخر، گوجهفرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را لا به لای برنج بدهید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
ارسال دیدگاه