طرز تهیه استانبولی پلو با بادمجان خوشمزه و خاطره‌انگیز

شنبه 3 خرداد 1404 آشپزی
Capture 49

یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ما ایرانی‌ها، استانبولی پلو با بادمجان است. این غذا با عطر و طعمی که دارد، خاطرات خوشی را در ذهن ما زنده می‌کند و می‌تواند به راحتی در جمع‌های خانوادگی علاقه‌مندی‌ها را جلب کند.

در این دستور تهیه، ما به شما آموزش می‌دهیم تا این غذای خوشمزه را در خانه خودتان تهیه کنید.

  • ۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)
  • ۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)
  • ۲ ق س رب
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط (به صورت نگینی خرد شود)
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • ۳ ق غ پیاز داغ

1. برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید، مثل همیشه آبکش کنید. سپس بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک (یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک) بخوابانید. سپس آن را از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.

2. پس از 2 الی 3 دقیقه، سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کنید و آن را هم 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.

3. در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی و پیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

4. در آخر، گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را لا به لای برنج بدهید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

تهیه نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی آشپزی

طرز تهیه نودل سبزیجات خوشمزه و سریع چینی

تهیه ژله رنگین کمانی آشپزی

طرز تهیه ژله رنگین کمانی خوشمزه و زیبا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا