طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه وپفکی

سه‌شنبه 3 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه پیراشکی کرمدار

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

پیراشکی یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ است که به عنوان یک میان وعده جهانی شناخته می شود، در اینجا تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه را به شما آموزش داده ایم

مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرمدار

● شیر ولرم۱ پیمانه
● روغن مایع۱/۴ پیمانه
●مایه خمیر فوری۱/۲ قاشق سوپ خوری
●نمک۱/۸ قاشق چای خوری
●شکر۱/۲ پیمانه
●وانیل‏۱/۴ قاشق چای خوری
●تخم مرغ 1 عدد
●آرد 500 گرم
طرز تهیه پیراشکی کرمدار

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

مواد لازم کرم پیراشکی :

●شکر ۱  پیمانه
●آرد۱/۳ پیمانه
●شیر ۱/۲ پیمانه
●وانیل ‏۱/۲ قاشق چای خوری
●کره ۵۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

محله اول
 یک قاشق غذاخوری از شکر را با خمیرمایه و شیر ولرم در ظرف بریزید و  به مدت ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیایدو پف کند.
مرحله دوم
  در ظرف بزرگی  نمک، روغن، بقیه شکر، وانیل و تخم‌مرغ را بریزید و هم بزنید تا  یکدست شوند. مخلوط شیر ،شکرو خمیر مایه را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید. آرد را کم‌کم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر حاصل را نبایدخیلی  وزر دهید و خیلی آرد به آن نزنید ، زیرا بعد از پخت خشک می‌شود.
مرحله سوم
 خمیر را درون ظرفی که کمی چرب کرده‌اید گذاشته و روی آن یک نایلون بکشید. یک پارچه هم روی آن بگذارید و سپس ظرف را در جای گرم مثل کابینت یا داخل فر خاموش به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
مرحله چهارم
 روی سطح کار را کمی آرد بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه به قطر تقریبی 2 میلی‌متر باز کنید. خمیر را قالب بزنید و خمیرهای اضافی را از دور قالب‌ها جمع کنید. روی خمیرهای قالب‌زده را با پارچه بپوشانید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کند
طرز تهیه پیراشکی کرمدار

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

تهیه کرم پیراشکی :

شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد سرد شوند.
مرحله ششم
داخل یک قابلمه روغن به مقدار زیاد  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. خمیر پیراشکی‌های قالب‌زده را بعد از استراحت دوم آهسته و ملایم داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید، سپس آنها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.
مرحله هفتم
پس از سرد شدن، خمیرها را با چاقوی نوک تیز از پهلو برش بزنید و از کرم سرد شده یک قاشق داخلش قرار دهید.و تزیین کنید
نوش جان
دستور پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

دستور پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

گرانولا چیست ؟

گرانولا چیست ؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا