دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

سه‌شنبه 3 اسفند 1400 آشپزی
دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

 

مواد لازم دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • خمیر فوری 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آب ولرم نصف لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • شیر خشک 2 قاشق غذاخوری
  • ماست 1 لیوان کمی کمتر
  • روغن ربع لیوان
  • آرد 3 لیوان
دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

روش اول تهیه پیراشکی های خوشمزه

شکر ، مایه خمیر و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و با درب بسته 10 دقیقه میگذاریم تا به عمل آید.

بکینگ پودر، شیرخشک، ماشت و روغن را با هم مخلوط کرده و مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم.

آرد را کم کم به مواد می افزائیم و ورز می دهیم تا وقتی که خمیر نرمی به دست آید.

روش خمیر را میپوشونیم و به مدت 30تا 45 دقیقه میگذاریم تا به عمل بیاد.

خمیر که به عمل اومد پهن‌ می کنیم‌ و به‌اندازه ای که دوست داشتیم قالب‌ می زنیم.

من دو نوع پیراشکی درست‌ کردم داخل یکی را مرغ آب پز و ریش ریش شده که با پیاز سرخ کردم گذاشتم و دیگری پنیر کیبی.

میزاریم لای خمیر و به این شکل با دست حال می دهیم.

لبه پیراشکی پنیر را داخل  زعتر زدم .

لبه پیراشکی‌ مرغ را داخل شیر و بعد داخل سماق زدم.

ظرف رو چرب‌میکنیم و‌پیراشکی هارو میزاریم داخلش و ب روی پیراشکی هارو با برش شیر میزنیم

 

*****************************************************************************************************************************************************

روش دوم تهیه پیراشکی های خوشمزه

مواد لازم

  • آرد 2 لیوان
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • روغن‌ مایع 1/4 لیوان
  • آب 3/4 لیوان
دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

دستور پخت ۲ روش پیراشکی خوشمزه

 

 

آرد، نمک و روغن مایع را با دست خوب مخلوط می کنیم تا روغن همه جای خمیر را بگیره.

آب را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیری تقریبا سفت که به دست نچسپه به وجود بیاد.

اگر آب ریختیم و چسپناک بود ورز زیاد بهش میدیم تا وقتی خمیر مناسب به دست اومد.

خمیر را میگذاریم نیم ساعتی استراحت کنه.

اندازه یه گردو از خمیر را برمی داریم و پهن‌ می کنیم و روی دستگاه پیراشکی میگذاریم. خمیر نباید زیاد نازک باشه.

مواد میانی را به دلخواه آماده کرده و وسط خمیر میگذاریم و با انگشت لبه خمیر که روی هم قرار می گیره را کمی خیس میکنیم.

از این مقدار خمیر 20 عدد پیراشکی به دست اومد و اماده برای سرخ کردن.

پیراشکی های خوشمزه را داخل تابه با روغن داغ سرخ‌ می کنیم.

 

 

 

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا