دسنور تهیه اکلر کیک یک دسر خوشمزه شکلاتی را در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید
مواد لازم برای اکلر کیک
- تخم مرغ :4 عدد
- شکر :یک لیوان
- شیر :یک لیوان
- ژلاتین :12 گرم
- خامه :200 گرم
- آب :4 /1 لیوان
- کاکائو :2 قاشق غذاخوری
- قهوه فوری :یک قاشق مرباخوری
- وانیل :به مقدار لازم
- نان رولت :به اندازه کف قالب 24 سانتیمتری
- نان خامه ای : به مقدار لازم
طرز تهیه اکلر کیک
برای درست کردن موس شکلاتی زرده را همراه شکر و وانیل زده تا کرم شود و بعد شیر را در قابلمه ای به جوش می آوریم، شیر جوشیده را به زرده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و بعد که حالت اسفنجی شد، داخل ماکرویو به مدت 20 ثانیه قرار می دهیم تا کاملا حل شود، به مایع زرده اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود.
سفیده را خوب می زنیم تا فرم بگیرد و خامه را به آن اضافه می کنیم و با مایه زرده به تدریج مخلوط می کنیم. 2 پیمانه از این مخلوط را جدا کرده و به آن قهوه فوری که در یک قاشق غذاخوری آب داغ حل کرده ایم، اضافه می کنیم . کاکائو را در مقداری آب حل کرده تا حالت خمیری پیدا کند وبه بقیه مایع موس اضافه می کنیم. رولت را به اندازه کف قالب 24 cm بریده و داخل قالب می گذاریم و نان خامه ای را روی آن می چینیم. موس شکلاتی را نیم بند کرده و روی نان خامه ای ها ریخته و در یخچال قرار می دهیم کمی که خودش را گرفت موس نسکافه ای را روی آن می ریزیم و در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت قرار می دهیم.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه