خورش گوجه سبز/ طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه و ملس

جمعه 10 اردیبهشت 1400 آشپزی
khoresh koje sabz

فهرست مطالب:

1-خواص گوجه سبز

2-مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز

3-طرز تهیه خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز

تا فصل گوجه سبز هست حتما این خورش خوشمزه را تهیه کنید و  از خوردن آن لذت ببرید . خورش گوجه سبز خورش ایرانی خوشمزه ای است که با گوشت گوسفندی و   گوشت مرغ به صورت  ترش و ملس تهیه می شود. با طرز تهیه این خورش خوشمره با ما همراه باشید . در بخش آشپزی  مجله دایان طرز تهیه   خورش چغاله بادام و خورش ونوشک کرمانشاهی  و خورش کنگر   را مشاهده کنید .

 

خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز

خواص گوجه سبز

  • تقویت سیستم عصبی با مصرف گوجه سبز
  • رفع کم خونی  با مصرف گوجه سبز
  • بهبود متابولیسم بدن و کمک به کاهش وزن
  • کمک به سلامت روده ها و رفع یبوست
  •  گوجه سبز به درمان  و پیش گیری بیماری های مانند  آسم، برونشیت، بیماری های قلبی، سکته قلبی،  کمک می کند
  •  گوجه سبزمنبع غنی از ویتامین c است.

 

مواد لازم برای تهیه خورش گوجه سبز

برای 4 نفر

  1. گوجه سبز تازه :۲۰ عدد
  2. گوشت مرغ  :۴ تکه
  3. جعفری :۳۰۰ گرم
  4. نعنا خشک :۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز : 2 عدد
  6. شکر: به میزان دلخواه
  7.  روغن :به اندازه کافی
  8. نمک ، فلفل سیاه و قرمز  و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش گوجه سبز

  •  برای تهیه خورش گوجه سبز با مرغ بسته به ذائقه خود مرغ را یا آبپز کنیدو سپس بقیه مواد را تفت دهید و به آن اضافه کنید یا مرغ را سرخ کنید و بعد بپزید .
  • برای آب پز کردن مرغ ابتدا در یک قابلمه مناسب ۳ لیوان آب  بریزید.یک عدد پیاز نصف شده و ادویه و نمک و فلفل را به آب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد وقتی آب به جوش آمد تکه های مرغ را اضافه کنید  و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد .
  • 2 عدد  پیاز را به صورت نگینی خرد کنیدو درون قابلمه مناسب بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود . مقداری زردچوبه به پیاز  اضافه کنید کمی تفت  دهید و جعفری ساطوری ریز خردشده و نعنا خشک به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. و تفت دادن را ادامه دهید تا جعفری و نعناع  کمی سرخ شود ، سپس قابلمه را از روی حرارت بر دارید و کنار بگذارید.
  •  وقتی آب مرغ نصف شد پیاز داخل آن را دور انداخته و سپس پیاز و نعنا , جعفری تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. و اجازه دهید مواد با هم پخته شوند.
  • گوجه سبز ها را خوب بشویید و چوب آن را بگیرید و  زمانی که مرغ به طور کامل پخت به همراه شکر به خورش اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد.  نکته مهم این است گوجه سبز را آخر پخت  اضافه کنید تا له نشود . سپس خورشت را به همراه برنج سرو کنید.

halva

حلوای زرد قنادی / طرز تهیه حلوی زرد قنادی خوشمزه و مجلسی

sharbate portegal

شربت پرتقال / طرز تهیه شربت پرتقال خوشمزه خانگی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi