فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام
خورش چغاله بادام
خورش چغاله بادام یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و این خورش فصلی است . تا فصل چغاله بادام هست این خورش خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش کنگر و خورش حبشی و خورش قیمه نجفی را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام
- گوشت گوسفندی :۳۰۰ گرم
- چغاله بادام: ۳۰۰ گرم
- نعناع :۵۰ گرم
- جعفری :۲۰۰ گرم
- پیاز : 1عدد
- آبغوره :به اندازه کافی
- روغن مایع :به اندازه کافی
- نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش چغاله بادام
- برای تهیه خورش چغاله ابتدا چغاله بادام را پاک کرده و به مدت ۲ ساعت در یک کاسه آب بخیسانید تا کمی نرم شوند
- برای پختن خورش چغاله بادام ابتداپیاز ها را به صورن نگینی ریز خرد کنید.. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن ریخته وپیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلای شود سپس زرد چوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. چغاله ها را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید و چغاله ها را کمی تفت دهید .
- چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. در این مرحله اجازه دهید گوشت و چغاله با حرارت ملایم بپزند
- در این مرحله نعناع و جعفری را به صورت خیلی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا نعناع جعفری کمی سرخ شوند . پس از نیم پز شدن گوشت مخلوط نعناع و جعفری را به قابلمه اضافه کنیدو اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد .
- در ۱۵ دقیقه آخر پخت خورش آبغوره را به همراه نمک ، فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با برنج زعفرانی سرو کنید.
ارسال دیدگاه