طرز تهیه دلمه به خوشمزه با میوه به

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 آشپزی
bhe

میوه به یکی از میوه های پاییزی است که علاوه بر طعم خوشمزه، دارای خواص بی نظیری نیز می باشد. این میوه سرشار از ویتامین های آ و ب است و مقوی قلب، معده و اعصاب به شمار می رود. در این مقاله شما را با طرز تهیه دلمه به، ترشی به و دسر به آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه دلمه به :

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • به: ۳ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • لپه: ۶ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه ‌فرنگی :۳ قاشق سوپخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • آلو خیس خورده: ۶ عدد
  • زرشک و کشمش: به مقدار لازم
  • گردو: به مقدار لازم
  • پودر دارچین :به مقدار لازم
  • جعفری خردشده: به مقدار لازم
  • سرکه و شکر: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه به خوشمزه و متفاوت :

  1. برای تهیه دلمه به ابتدا مواد داخل دلمه را تهیه کنید. 3 پیمانه برنج را یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید و بعد از پخت آبکش کنید.
  2. لپه ها را نیز یک ساعت قبل خیس کنید و سپس خوب بپزید و آبکش کنید.
  3. یکی از پیازها را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه ریخته به همراه مقداری روغن روی شعله تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
  4. سپس لپه و برنج پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی نگینی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و کمی دیگر تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  5. به ها را خوب بشویید و سر آنها را با چاقوی تیز جدا کنید و با یک قاشق کوچک داخل آنها خالی کنید؛ مراقب باشید به ها سوراخ نشوند. در این مرحله باید داخل به ها را با مواد گوشتی پر کنید و سر به ها را بگذارید.
  6. یک پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل قابلمه مناسب با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس زردچوبه و کمی رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. آلوهای خیس خورده و گوشت های داخل به را هم اضافه کنید. اگر دوست داشتید مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس دلمه ملس شود.
  7. حدود ۳-۲ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد.
  8. سپس به های پر شده را داخل قابلمه بچینید؛ طوری که نصف به ها داخل سس باشد. در قابلمه را ببندید و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا به ها خوب بپزند.
  9. به ها را همراه با سس داخل ظرف سرو بچینید، دلمه به را با مقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید. نوش جان.

مواد لازم برای تهیه ترشی به:

  • سرکه:یک لیتر
  • به:یک کیلو
  • چوب دارچین :دو تکه
  • میخک: 1 عدد
  • نمک : مقدار کمی

طرز تهیه ترشی به :

  1. بار تهیه ترشی به ابتدا به ها را خوب بشویید و خشک کنید سپس به را چهار تکه کرده و هسته های داخل آن را خارج کنید، سپس آن را خرد کرده و یا قالب بزنید. در صورت تمایل می توانید پوست میوه به را بگیرید. به های خرد شده را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار و استریل شده با آب جوش بریزید.
  2. برای طعم بهتر ترشی به لابه لای به های خرد شده میخک و چوب دارچین قرار دهید. استفاده از چند عدد فلفل تند داخل ترشی مزه آن را متفاوت تر خواهد کرد اگر دوست داشتید می توانید بسته به ذائقه تان کمی فلفل به ترشی اضافه کنید.
  3. برای تهیه این ترشی می توان از سرکه سیب یا انگور استفاده کنید و سعی کنید از سربرای تهیه انواع ترشی از سرکه صنعتی استفاده نکنید. حال در این مرحله سرکه را با کمی نمک مخلوط کرده و روی به ها بریزید. اگر درب شیشه فلزی بود روی دهانه ظرف یک لایه نایلون قرار داده و درب آن را محکم ببندید. ترشی شما بعد از 30 روز قابل مصرف است.

مواد لازم برای تهیه دسر به:

  • به رسیده و درشت : ۴ عدد
  • سیب قرمز بزرگ : ۲ عدد
  • شکر : ۲ لیوان ( 480 گرم)
  • میخک : چند عدد
  • رنگ خوراکی قرمز : ۱ قطره
  • آب جوش : ۲ لیوان
  • پرتقال: برای تزئین
  • دانه انار :برای تزئین
  • خامه زده شده برای تزئین
  • پسته :برای تزئین

طرز تهیه دسر به :

  1. برای تهیه دسر به ابتدا به ها را خوب بشویید و سروته به ها را کمی زده و بعد به ها را از وسط افقی نصف کنید و داخل به را با قاشق کوچک خالی کنید.
  2. به ها را در کف قابلمه بچینید و آب جوش روی آنها بریزید ثم یک قطره رنگ قرمز خوراکی با آب جوش اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و ۵تا ۶ دقیقه یک طرف به را بپزید و بعد به ها را برگردانده تا طرف دیگر به بپزد.
  3. حال به ها را کف قابلمه مرتب بچینید تا قسمت خالی به رو به بالا باشد و به ها روی هم انباشته نشود.
  4. سیب ها را رنده درشت کرده و بلافاصله بعد از پخت به، در داخل گودی به ها ریخته و شکر را روی میوه ها بپاشید.
  5. چند عدد میخک روی مخلوط قرار دهید. در ظرف را ببندید و بگذارید سیب ها با حرارت متوسط بپزد و شکر آب شود.
  6. دسر به شما آماده است. بعد از آماده شدن، به ها را در ظرف سرو قرار دهید و با خامه و دانه انار و پسته تزئین کنید.
Capture 23

بهترین طرز تهیه رولت کدو حلوایی خوشمزه و ساده

Capture 22

طرز تهیه سوهان عسلی؛ شیرینی خوشمزه ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا