میوه به /طرز تهیه خوردنی هایی خوشمزه با میوه به

دوشنبه 19 مهر 1400 آشپزی
bhe

فهرست مطالب:

1-طرز تهیه دلمه به خوشمزه و متفاوت :

2-طرز  تهیه ترشی به :

3-طرز تهیه دسر به:

میوه به هم خوشمزه هست و هم پر خاصیت و سرشار از ویتامین های آ. و ب،  مقوی قلب، معده و اعصاب است . از این میوه پاییزی غافل نشوید و به اندازه کافی مصرف کنید از میوه به برای تهیه مربا و  مارمالاد و دسرها ی مختلف و همچنین در تهیه خوراکهای خوشمزه از  میوه به استفاده می کنند. . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دلمه به و ترشی به و دسر خوشمزه با ما همراه باشید

دلمه به

دلمه به

مواد لازم برای تهیه  دلمه به :

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • به: ۳ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • لپه: ۶ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه ‌فرنگی :۳ قاشق سوپخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • آلو خیس خورده: ۶ عدد
  • زرشک و کشمش: به مقدار لازم
  • گردو: به مقدار لازم
  • پودر دارچین :به مقدار لازم
  • جعفری خردشده: به مقدار لازم
  • سرکه و شکر: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه به خوشمزه و متفاوت :

  1. برای تهیه دلمه به ابتدا مواد داخل دلمه را تهیه کنید . 3 پیمانه برنج را  یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید وقتی پخت آبکش کنید.
  2. لپه ها را  نیز یک ساعت قبل خیس کنید و سپس خوب بپزید و آبکش کنید.
  3.  یکی از پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه ریخته به همراه مقداری روغن روی شعله تفت دهید.وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
  4. سپس  لپه و برنج پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی  نگینی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنیدو کمی دیگر تفت دهید، سپس از روی حرارت برداریدو کنار بگذارید.
  5.  به ها را خوب بشویید تا پرز آن کنده شود سپس سر بِه ها را با چاقوی تیز جدا كرده و با یک قاشق کوچک داخل آنها  خالی كنيد؛ هنگام خالی کردن به مراقب باشید بِه ها سوراخ نشوند. در این مرحله  باید داخل بِه ها را با مواد گوشتی پر کنید و سر بِه ها را بگذارید.
  6. یک پیاز باقی مانده را  خرد کنید و داخل قابلمه مناسب با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس زردچوبه وکمی رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین را اضافه کنید و تفت دهید . آلوهای خیس شده و گوشت های داخل بِه را هم باضافه کنید.اگر دوست داشتید  مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس دلمه  ملس شود.
  7. حدود ۳-۲ لیوان آب  اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد .
  8. سپس بِه ها  پر شده را داخل قابلمه بچینید؛ طوری که نصف بِه ها داخل سس باشد. در قابلمه را ببندید و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بِه ها  خوب بپزند.
  9. به ها را همراه با سس داخل ظرف سرو بچینید، دلمه به را با مقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید. نوش جان
ترشی به

ترشی به

مواد لازم جهت تهیه ترشی به:

  • سرکه:یک لیتر
  • به:یک کیلو
  • چوب دارچین :دو تکه
  • میخک:1 عدد
  • نمک : مقدار کمی

 

طرز  تهیه ترشی به :

  1.  بار تهیه ترشی به ابتدا به ها را خوب بشویید و خشک کنید سپس بِه را چهار تکه کرده و هسته های داخل آن را خارج کنید، سپس آن را خرد کرده و یا قالب بزنید. در صورت تمایل میتوانید پوست  میوه به را بگیرید . بِه های خرد شده را داخل یک ظرف شیشه ای  درب دار و استریل شده با آب جوش   بریزید.
  2.  برای طعم بهتر ترشی به لابه لای بِه های خرد شده میخک و چوب دارچین قرار دهید. استفاده از چند عدد فلفل تند داخل ترشی مزه آن را متفاوت تر خواهد کرد اگر دوست داشتید میتوانید بسته به ذائقه تان کمی فلفل به ترشی اضافه کنید.
  3.  برای تهیه این ترشی می توان از سرکه سیب یا انگور استفاده کنید و سعی کنید از سربرای تهیه انواع ترشی از سرکه صنعتی استفاده نکنید حال در این مرحله  سرکه را با کمی نمک مخلوط کرده و روی به ها بریزید .  اگر درب شیشه فلزی بود روی دهانه ظرف یک لایه نایلون قرار داده و درب آن را محکم ببندید.ترشی شما بعد از 30 روز قابل مصرف است .
دسربه

دسر به

مواد لازم برای تهیه  دسر به:

  • به رسیده و درشت : ۴ عدد
  • سیب قرمز بزرگ : ۲ عدد
  • شکر : ۲ لیوان ( 480  گرم)
  • میخک : چند عدد
  • رنگ خوراکی قرمز : ۱قطره
  • آب جوش : ۲ لیوان 
  • پرتقال: برای تزئین
  • دانه انار :برای تزئین
  • خامه زده شده “برای تزئین
  • پسته :برای تزئین

طرز تهیه دسر به

  1.  برای تهیه دسر به ابتدا به ها را خوب بشویید و سروته به ها را کمی زده و بعد به ها را از وسط افقی نصف کنید و داخل به را  با قاشق کوچک خالی کنید.
  2. به ها را در کف قابلمه بچینید و آب جوش روی آنها بریزید سپس یک قطره رنگ قرمز خوراکی  با آب جوش اضافه کنید . در قابلمه را بگذارید و ۵تا ۶ دقیقه یک طرف به را بپزید و بعد به ها را برگردانده تا طرف دیگر به بپزد.
  3.  حال  به ها را کف قابلمه مرتب بچینید تا قسمت خالی به رو به بالا باشد و به ها روی هم انباشته نشود.
  4. سیب ها را رنده درشت کرده و بلافاصله بعد از پخت به، در داخل گودی به ها ریخته و شکر را روی میوه ها بپاشید.
  5. چند عدد میخک روی مخلوط قرار دهید. در ظرف را ببندید و بگذارید سیب ها با حرارت متوسط بپزد و شکر آب شود.
  6. دسر به شما آماده است. بعد از آماده شدن، به ها را در ظرف سرو قرار دهید و با خامه و دانه انار و تزئین کنید.

 

 

تارت شکلاتی

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه یخچالی

طرز تهیه جواهر پلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا