ترشی زیتون / طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط خوشمزه

شنبه 28 فروردین 1400 آشپزی
torshy zyton

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون مخلوط:

2-طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط:

ترشی زیتون

ترشی جزء  چاشنی های خوشمزه است که پای ثابت اکثر سفره های ایرانی ها است در این بخش با طرز تهیه ترشی مخلوط  زیتون با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  زیتون پرورده  خوشمزه گیلانی و ترشی  انبه کال با روغن زیتون و  ترشی کلم شکم پر را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون مخلوط:

  1. زیتون شور و بی‌هسته:500 گزم
  2. هویج :800 گرم
  3. سیر :یک بوته ب
  4. آب: یک و نیم لیوان
  5. سرکه: دو لیوان
  6. سیاه دانه :کمی
  7. نمک :مقدار لازم
  8. پودر فلفل سیاه :به مقدار دلخواه
  9. فلفل قرمز :به مقدار دلخواه
  10. رب گوجه فرنگی  :سه قاشق غذاخوری
ترشی زیتون

ترشی زیتون

طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط:

برای تهیه ترش ها به چند نکته توجه کنید

  1.  ازسرکه مرغوب استفاده کنید.
  2.  از ظرف شیشه ای تمیز و استریل شده برای ترشی استفاده کنید.
  3. مواد اولیه را تمیز شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .

 

  • برای تهیه ترشی زیتون  هویج و سیر را در خرد کن ریخته و درشت خرد کنید.
  • ریتون شور بدون هسته را اسلایس کنید .
  • رب گوجه فرنگی را با کمی روغن مایع تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • سپس همه مواد و ادویه ها و رب گوجه فرنگی را در قابلمه ریخته  و آب و سرکه را روی مواد ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید, بگذارید پنج دقیقه بجوشد. سپس قابلمه  را خاموش کنید.
  • تا  مواد ترشی داغ  است شیشه‌ها را پر کنید و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود. با این کار هواگیری می شود و در دمای محیط تا مدتی سالم می‌ماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشه‌ها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.
  • ترشی زیتون  بعد از دو هفته آماده است ولی  اجازه دهیدتا  یک ماه بماند وجا بیفتد، بعد از این‌که در ترشی را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.
آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین/طرز تهیه آبگوشت بلدرچین خوشمزه ومقوی

milk shilk

میلک شیک / طرز تهیه میلک شیک بیسکویتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا