ترشی غوره
برای ترشی غوره از آبغوره، سرکه سیب یا حتی سرکه قرمز هم میتوانید استفاده کنید. علاوه بر طعم ترش و شوری بینظیر، خواص فوقالعادهای هم دارد و بسیار مفید است.
– حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان میآید و طرفدار آن میشوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون دارد و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل میکند. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه این ترشی پر خاصیت را توضیح می دهیم
مواد لازم برای تهیه ترشی غوره خوشمزه
●غوره نیم کیلو
●سرکه و نمک به اندازه لازم
طرز تهیه ترشی غوره
- برای تهیه این ترشی در منزل غورهها را خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غورهها را جدا کنید.
- ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.
- غورهها را داخل ظرف شیشهای میریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم.باید روی غوره ها را سرکه بپوشاند وگرنه ترشی کپک می زند.
- در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل 10 روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.
- نکته: بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشهای هستند اما اگر به ظرف شیشهای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم میتوانید استفاده کنید.
ترفندهای تهیه ترشی غوره
- در تهیه این ترشی میتوانید به جای سرکه سفید از آب خود غوره استفاده کنید تا طعم ترشی خوشمزهتر و لذیذتر شود؛ البته این نوع ترشی “غوره غوره” نام دارد.
- برای جلوگیری از کپک زدن غوره ترشی میتوانید شیشه ترشی را داخل آبجوش بجوشانید تا به خوبی ضدعفونی شود.
- برای جلوگیری از کپک زدن ترشی حتما دقت کنید که غورههایتان پس از شست و شو کاملا خشک باشند و دم آنها گرفته شده باشد.
ارسال دیدگاه