دسر قبرسی
دسر قبرسی دسری خوشمزه و متفاوت است.اگراز دسرهای تکراری خسته شدید دسر قبرسی را حتما امتحان کنید . این دسر خوشمزه ازیک لایه کیک و یک لایه خامه تهیه می شود و در پخت کیک از آردسوخاری استفاده می کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دسر قبرسی با ما همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه دسر قبرسی :
- تخم مرغ:3 عدد
- شکر:1/2 لیوان
- روغن: 1/2 لیوان
- آرد سوخاری: 1 لیوان
- بیکینگ پودر: ا پاکت
- پودر نارگیل:1 لیوان
- گردو خرد شده: 1 لیوان
مواد لازم برای تهیه خامه
- شیر: 1 لیتر
- نشاسته: 1 لیوان
- شکر: 1/2 لیوان
- وانیل: 1پاکت
- کرم شانتی (پودر خامه): 1 پاکت
مواد لازم برای تهیه شربت
- شکر: 1/5 لیوان
- آب: 2 لیوان
- وانیل:1 پاکت
طرز تهیه شربت مخصوص
- برای تهیه دسر قبرسی ابتدا شربت کیک را تهیه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- برای تهیه شربت یک و نیم لیوان شکر را درون ظرفی مناسبی بریزیدو 2 لیوان آب به شکر اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی شعله قرار دهید تا بجوشدو غلیظ شود
- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید ویک پاکت وانیل به آن اضافه کنیدو خوب هم بزنید و اجازه دهید شربت خنک شود.
طرز تهیه کیک برای دسر قبرسی
- در این مرحله پخت دسر قبرسی کیک را تهیه کنید. برای اینکه کیفیت کیک شما بهتر شود مواد اولیه کیک را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید. 3 عدد تخم مرغ و نیم لیوان شکر را درون کاسه ای بریزیدو با هم زن برقی خوب هم بزنید سپس روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با سایر مواد هم بزنید
- آرد سوخاری،1 پاکت بیکینگ پودر و پودر نارگیل را به ترکیب بالا اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید
- در آخر ،گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
- حال خمیری نسبتا سفت دارید
- قالب مخصوص پخت کیک را با روغن چرب کرده یا کف قالب را با کاغذروغنی بپوشانیدومایه کیک را در قالب بریزید.
- کیک را در فر از قبل گرم شده روی درجه حرارت 160 سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
- سپس کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود بعد ، شربت سرد را روی آن بریزیدو کیک را کنار بگذارید و خامه دسر قبرسی را تهیه کنید.
طرز تهیه خامه دسر قبرسی
- شیر،نشاسته،شکر،وانیل رادر ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید و تا بجوشد آید.بعد از جوش آمدن ، ظرف را از روی حرارت برداشته و 1 پاکت کرم شانتی درون مواد بزیزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنیدتا خامه آماده شود.
- حالا کیک پخته شده که شربت را روی آن ریختید را با این خامه بپوشانید .
- بعد از یک لایه خامه ، سطح کیک را با مقداری پودر نارگیل بپوشانید.
- دسر قبرسی شما آماده است آن را به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال قراردهید.سپس میل کنید
ارسال دیدگاه