فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه نان هندی
نان هندی:
تهیه نان در خانه کار سختی نیست و وقتی بوی نان در خانه می پیچد بسیار دلچسب و خوشایند است با طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر همراه ما باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه نان سبزیجات و نان مزگین و نان آچما و نان سیر خانگی را در مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه نان هندی
- آرد:۳ پیمانه
- کره :3 قاشق غذا خوری
- خمیر مایه: ۱.۵ قاشق غذا خوری
- آب یا شیر ولرم :۱ پیمانه
- ماست:۳ قاشق غذا خوری
- سیر له شده:۳ حبه
- گشنیز ساطوری شده:۲ قاشق غذا خوری
- قند:۲ حبه
- نمک: به مقدار لازم
- کره برای رو مال:به مقدار لازم
- برای تهیه نان هندی ابتدا ابتدا قندها را با آب ولرم و خمیر مایه را در ظرف مناسب مخلوط کرده و روی آن را می پوشانیم و در محیط آشپز خانه قرار می دهیم تا پف کند و عمل آید تقریبا 10 دقیقه طول می کشد
- آرد را 2 تا ۳ بار الك میكنیم و در ظرفی مناسب ریخته، وسط آرد را با دست باز می کنیم سه قاشق كره، ماست، نمك و مایه عمل آمده را اضافه نموده و خمیر را ورز میدهیم تا خمیر جمع شود.
- روی خمیر را میپوشانیم و اجازه میدهیم یك ساعت در محیط آشپز خانه استراحت كند.
- سطح مورد نظر را آرد پاشی كرده و خمیر را با وردنه به شكل مثلث یا دایره و به ضخامت یك سانتیمتر پهن میكنیم. برگ گشنیز و سیر را روی سطح خمیر می پاشیم و با وردنه روی آنها میكشیم تا در خمیز فرو روند.
- كف تابهای چدنی را كمی چرب كرده و خمیر را از سمتی كه بدون سبزی است، روی تابه داغ شده گذاشته و بعد از چند دقیقه برمیگردانیم تا كمی طلایی شود. پس از پختن و زمانیكه هنوز گرم است، مقداری كره روی نان رومال میکنیم.
- می توانید نان هندی را در فر هم بپزید و یك کاسه آب در فر بگذارید تا نان شما لطیف شود.
ارسال دیدگاه