تهیه نان هندی در خانه کار سختی نیست و وقتی بوی نان در خانه می پیچد بسیار دلچسب و خوشایند است. با طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه نان هندی:
- آرد: ۳ پیمانه
- کره: ۳ قاشق غذا خوری
- خمیر مایه: ۱.۵ قاشق غذا خوری
- آب یا شیر ولرم: ۱ پیمانه
- ماست: ۳ قاشق غذا خوری
- سیر له شده: ۳ حبه
- گشنیز ساطوری شده: ۲ قاشق غذا خوری
- قند: ۲ حبه
- نمک: به مقدار لازم
- کره برای رو مال: به مقدار لازم
طرز تهیه نان هندی با گشنیز:
- برای تهیه نان هندی، ابتدا قند ها را با آب ولرم و خمیر مایه در ظرف مناسب مخلوط کرده و روی آن را می پوشانیم و در محیط آشپز خانه قرار می دهیم تا پف کند.
- آرد را الک می کنیم و در ظرفی مناسب ریخته و وسط آرد را باز می کنیم. کره، ماست، نمک و مایه عمل آمده را اضافه کرده و خمیر را ورز میدهیم.
- روی خمیر را میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت در محیط آشپز خانه استراحت کند.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مثلث یا دایره پهن میکنیم و برگ گشنیز و سیر را روی خمیر میپاشیم.
- کف تابهای چدنی را کمی چرب کرده و خمیر را روی تابه داغ قرار میدهیم تا طلایی شود. پس از پختن و زمانیکه هنوز گرم است، مقداری کره روی نان رومال میکنیم.
- میتوانید نان هندی را در فر نیز بپزید و یک کاسه آب در فر بگذارید تا نان شما لطیف شود.
نکات اضافی: با اضافه کردن ادویهجات مختلف میتوانید طعم نان را به دلخواه خود تغییر دهید.
ارسال دیدگاه