طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
nan hendi

تهیه نان هندی در خانه کار سختی نیست و وقتی بوی نان در خانه می پیچد بسیار دلچسب و خوشایند است. با طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه نان هندی:

  • آرد: ۳ پیمانه
  • کره: ۳ قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه: ۱.۵ قاشق غذا خوری
  • آب یا شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • ماست: ۳ قاشق غذا خوری
  • سیر له شده: ۳ حبه
  • گشنیز ساطوری شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • قند: ۲ حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • کره برای رو مال: به مقدار لازم

طرز تهیه نان هندی با گشنیز:

  • برای تهیه نان هندی، ابتدا قند ها را با آب ولرم و خمیر مایه در ظرف مناسب مخلوط کرده و روی آن را می پوشانیم و در محیط آشپز خانه قرار می دهیم تا پف کند.
  • آرد را الک می کنیم و در ظرفی مناسب ریخته و وسط آرد را باز می کنیم. کره، ماست، نمک و مایه عمل آمده را اضافه کرده و خمیر را ورز می‌دهیم.
  • روی خمیر را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم یک ساعت در محیط آشپز خانه استراحت کند.
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مثلث یا دایره پهن می‌کنیم و برگ گشنیز و سیر را روی خمیر می‌پاشیم.
  • کف تابه‌ای چدنی را کمی چرب کرده و خمیر را روی تابه داغ قرار می‌دهیم تا طلایی شود. پس از پختن و زمانی‌که هنوز گرم است، مقداری کره روی نان رومال می‌کنیم.
  • می‌توانید نان هندی را در فر نیز بپزید و یک کاسه آب در فر بگذارید تا نان شما لطیف شود.

نکات اضافی: با اضافه کردن ادویه‌جات مختلف می‌توانید طعم نان را به دلخواه خود تغییر دهید.

Gimeh nesar

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مجلسی قزوینی

Capture 4

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و سنتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا