
فهرست مطالب:
1-طرز تهیه حلوای بحرینی کاراملی
2-طرز تهیه حلوا مسقطی کاراملی قالبی
حلوا بحرینی یا حلوا مسقطی طعم بسیار خوشمزه دارد و تهیه آن بسیار ساده است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه 2 نوع حلوای بحرینی با ما همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه حلوای بحرینی کاراملی
- شکر : 1و 1/2پیمانه
- نشاسته گل: 1/2پیمانه
- آب: 2 و1/2پیمانه
- گلاب مخلوط شده با زعفران: 1/2 پیمانه
- کره : ۵۰گرم
- پودر هل : یک قاشق
- آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): 1/2 پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
نکات مهم برای تهیه حلوای بحرینی کاراملی
- مایه حلوا حتما نیم ساعت روی حرارت باشه و مدام هم بزنید تا خامی و بوی نشاسته گرفته بشه.
- اگر احساس کردید مایع حلوا زیادی غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید.
- اگردوست داشتیدحلوای شما قالبی باشه مغز گردو یا پسته یا بادام نریزید.
- تقریبا یک دوم پیمانه از آب دستورو با نشاسته مخلوط نکنید؛ بذارید کنار وقتی که کره رو باشکر کاراملی مخلوط کردین آن موقع نصف پیمانه آب که بهتره آب جوش باشه رو بریزید و بذارید روی حرارت خیلی ملایم تاکارامل حل بشه
- حواستون باشه کاراملتون نسوزه که ته مزه تلخی میگیره
- میتونید چند قطره اسانس کارامل هم بریزید
- در صورت تمایل برای پررنگتر شدن این حلوا میتوانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای بحرینی کاراملی
- ابتدا نشاسته گل را در 1و 1/2 پیمانه آب خوب حل میکنیم.
- شکر را در ظرفی مناسبی ریخته روی حرارت کمی قرار میدهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود.
- کره را به آن اضافه کرده ویک پیمانه از آب را اضافه کرده با حرارت ملایم تا کارامل حل شود(آب جوش باشد بهتر است)
- حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
- آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شوند.
- گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه میکنیم.
- حلوای آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین میکنیم و در یخچال قرار دهید چون این حلوا سرد سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه حلوا مسقطی کاراملی قالبی
- شیر: ۵ لیوان
- شکر: ۱ لیوان
- نشاسته گل: نصف لیوان
- کره: ۴۰ گرم
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوا مسقطی کاراملی قالبی
- نشاشته در مقداری آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید و کنار بگذارید .
- برای تهیه این حلوا کارامل را تهیه کنید به این صورت که شکر را داخل یک قابلمه نچسب بریزید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به آرامی ذوب شود. زمانی که رنگ شکر آب شده کاراملی روشن شد، شعله را خاموش کنید.
- در این مرحله شیر را در یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
- سپس کاراملی را که با شکر درست کرده اید را کم کم داخل شیر داغ بریزید. زمانی که کارامل را به شیر اضافه میکنید، کمی سفت میشود. شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید. کارامل و شیر را هم بزنید تا کارامل کاملاً در شیر حل شود.
- کارامل و شیر را با هم ترکیب کردید، نشاسته حل شده در آب را نیز به این ترکیب اضافه کنید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد همانند فرنی شود. سپس یک قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید و شعله گاز را خاموش کنید.
- مواد را از یک صافی عبور دهید تا یک دست شود. سپس یک قالب ژله انتخاب کنید و داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و قالب را برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود سپس حلوا را از قالب جدا کنید و با خلال پسته و بادام و گل محمدی تزئین کنید.
- برای اینکه حلوا شما سفتتر شود، باید اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت قرار بگیرد
ارسال دیدگاه