حلوا بحرینی یا حلوا مسقطی طعم بسیار خوشمزهای دارد و تهیه آن بسیار ساده است. در این مقاله، با طرز تهیه 2 نوع حلوای بحرینی به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه حلوای بحرینی کاراملی
- شکر : 1 و 1/2 پیمانه
- نشاسته گل: 1/2 پیمانه
- آب: 2 و 1/2 پیمانه
- گلاب مخلوط شده با زعفران: 1/2 پیمانه
- کره : 50 گرم
- پودر هل : یک قاشق
- آجیل خرد شده: 1/2 پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
نکات مهم برای تهیه حلوای بحرینی کاراملی
- مایه حلوا حتما نیم ساعت روی حرارت باشد و مدام هم بزنید.
- اگر مایع حلوا غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید.
- برای تهیه حلوا قالبی، مغز گردو یا پسته اضافه نکنید.
- نصف پیمانه آب که بهتر است آب جوش باشد، پس از حل کردن کره و شکر کاراملی اضافه کنید.
- حواستان باشد کارامل نسوزد.
- میتوانید چند قطره اسانس کارامل اضافه کنید.
- برای پررنگتر شدن از رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای بحرینی کاراملی
- نشاسته گل را در 1 و 1/2 پیمانه آب حل کنید.
- شکر را روی حرارت ذوب کنید تا کاراملی شود.
- کره و یک پیمانه آب را اضافه کنید.
- نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و هم بزنید.
- آجیل خرد شده را اضافه کرده و نیم ساعت هم بزنید.
- گلاب و زعفران را اضافه کنید.
- حلوای آماده را در ظرفی ریخته و با آجیل تزئین کنید. در یخچال قرار دهید.
برای تهیه حلوا مسقطی کاراملی قالبی، از مواد زیر استفاده کنید:
مواد لازم برای تهیه حلوا مسقطی کاراملی قالبی
- شیر: 5 لیوان
- شکر: 1 لیوان
- نشاسته گل: نصف لیوان
- کره: 40 گرم
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوا مسقطی کاراملی قالبی
- نشاسته را در آب سرد حل کنید.
- شکر را روی حرارت ذوب نمایید.
- شیر را بجوشانید.
- کارامل را به شیر داغ اضافه کنید.
- نشاسته حل شده را اضافه کنید و هم بزنید.
- مواد را از صافی عبور دهید و در قالب بریزید.
- سفتتر شدن حلوا با حرارت بیشتر امکانپذیر است.
ارسال دیدگاه