فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی
مسقطی شیرازی:
مسقطی جزء دسرهای خوشمزه استان فارس است . مسقطی و کلوچه شیرازی بسیار پر طرفدار است و در مراسمات و نذری ها بیشتر استفاده می شود . با طرز تهیه مسقطی شیرازی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه حلوا بحرینی و باسلوق انار و گوش فیل خوشمزه را ببینید
مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی
- نشاسته گل :1 پیمانه
- آب :7 پیمانه
- شکر :3 پیمانه
- کره یا روغن :نصف پیمانه
- خلال بادام :به مقدار لازم
- خلال پسته :به مقدار لازم
- زعفران دم کرده:به مقدار لازم
- گلاب :4 قاشق غذاخوری
- پودرهل :به مقدار لازم
طرز تهیه مسقطی شیرازی
- برای اینکه کیفیت مسقطی بهتر شود نشاسته را در ظرفی خیس کنید و اجازه دهید خوب ته نشین شود سپس آب روی آن را بریزید تا ترشی نشاسته از بین برود .
- بعد 7 پیمانه آب و نشاسته خیس خورده را خوب هم بزنید و از صافی رد کنید تا یک دست شود .
- نشاسته ی صاف شده را در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید.
- شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و مواد را مدام هم بزنید و اجازه دهید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.
- زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.سپس شعله را ملایم کنید و اجازه دهید مسقطی خوب بپزد تا بوی خامی نشاسته از بین برود و مسقطی شما شفاف شود . هرچه مدت زمان بشتری مسقطی با حرارت ملایم بجوشد مسقطی کشدار و شفاف می شود
- بعد از اینکه مسقطی به قوام کافی رسید و از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید . 2 تا 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
- زمانی که مواد خوب جا افتاد و حالت خمیری به حود گرفت و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و روی آن خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود. سپس در یخچال قرار دهید .
- هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.
نکته:
این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
ارسال دیدگاه