مسقطی شیراز ی/ طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه

شنبه 4 اردیبهشت 1400 آشپزی
مسقطی شیرازی

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی

2-طرز تهیه مسقطی شیرازی

مسقطی شیرازی:

مسقطی جزء دسرهای خوشمزه استان فارس است . مسقطی  و کلوچه شیرازی بسیار پر طرفدار است و در مراسمات و نذری ها بیشتر  استفاده می شود . با طرز تهیه مسقطی شیرازی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی  مجله دایان طرز تهیه حلوا  بحرینی و  باسلوق انار  و  گوش فیل  خوشمزه را ببینید

مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی

  1. نشاسته گل :1 پیمانه
  2. آب :7 پیمانه
  3. شکر :3 پیمانه
  4. کره یا روغن  :نصف پیمانه
  5. خلال بادام :به مقدار لازم
  6. خلال پسته :به مقدار لازم
  7. زعفران دم کرده:به مقدار لازم
  8. گلاب :4 قاشق غذاخوری
  9.  پودرهل :به مقدار لازم

 

مسقطی شیرازی

مسقطی شیرازی

طرز تهیه مسقطی شیرازی

  • برای اینکه کیفیت مسقطی بهتر شود نشاسته را در ظرفی خیس کنید و اجازه دهید خوب ته نشین شود سپس آب روی آن را بریزید تا ترشی نشاسته از بین برود .
  • بعد  7 پیمانه  آب و نشاسته خیس خورده را خوب هم بزنید و از صافی رد کنید تا یک دست شود .
  • نشاسته ی صاف شده را در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید.
  • شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید  و مواد را مدام هم بزنید و اجازه دهید  تا مواد مخلوط شده بجوشند  و غلیظ شوند.
  •  زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.سپس شعله را ملایم کنید و اجازه دهید مسقطی خوب بپزد تا بوی خامی نشاسته از بین برود و مسقطی شما شفاف شود . هرچه مدت زمان بشتری مسقطی با حرارت ملایم بجوشد مسقطی کشدار  و شفاف می شود
  • بعد از اینکه مسقطی به قوام کافی رسید و  از فرنی غلیظ تر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید . 2 تا 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
  • زمانی که مواد خوب جا افتاد و حالت خمیری به حود گرفت و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی  را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و روی آن  خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود. سپس در یخچال قرار دهید .
  • هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید.

نکته:

این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.

koreshte venoshk

خورش ونوشک / طرز تهیه خورش ونوشک ( چغاله پسته کوهی) خوشمزه کرمانشاهی

halym badenjan

حلیم بادمجان خوشمزه اصفهانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا