طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و مجلسی

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
دونات مرغ

دونات مرغ یک فینگر فود و پیش غذای خوشمزه و مناسب برای تولدها و مهمانی‌ها است. در تهیه دونات مرغ می‌توان از انواع سبزیجات مثل فلفل دلمه و قارچ استفاده کرد. با طرز تهیه دونات مرغ خوشمزه و مجلسی با ما همراه باشید. دونات مرغ با مواد اولیه مختصر تهیه می‌شود و می‌توانید آن را سرخ کنید و نیازی به فر ندارید.

دونات مرغ

مواد لازم برای تهیه دونات مرغ ساده

  • شیر :1پیمانه
  • نان تست : ۶عدد
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • سینه مرغ : 1 عدد
  • سیب زمینی: ۲عدد متوسط
  • جعفری ریزخردشده:۵ قاشق غذا خوری
  • آرد سوخاری: به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه کاری پودرسیر زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه دونات مرغ ساده خوشمزه:

  1. برای تهیه دونات مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز و ادویه و نمک آبپز کنید.
  2. سیب زمینی‌ها را نیز به صورت جداگانه آب‌پز کنید.
  3. سینه مرغ آب‌پز شده را خرد کنید و پوست سیب‌زمینی را جدا کرده و خرد کنید.
  4. شیر را درون یک کاسه مناسب ریخته و نان تست‌ها را در شیر بغلتانید. زمانی که نان تست‌ها را از درون شیر خارج نمودید با فشار دادن کف دست بر روی آنها اضافه شیر را بگیرید. نان تست‌ها نباید برای مدت زمان زیادی درون شیر بمانند. همان که خیس شود کافیست.
  5. نان تست‌ها را همراه با تکه‌های مرغ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و ادویه‌های ذکر شده درون مخلوط کن ریخته و میکس کنید.
  6. به این مواد سیب‌زمینی آب‌پز شده و تخم‌مرغ را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا خمیر چسبناک و یکدستی داشته باشیم. تخته آشپزی را آماده کنید و مقداری پودر سوخاری بر روی آن بپاشید، مایه فینگر فود را بر روی تخته پهن نموده و بقیه آرد سوخاری را روی آن بریزید. با دست فشار دهید تا آرد به خمیر بچسبد و خمیر را با دست باز کنید. با قالب دلخواه خمیر را برش بزنید و این برش‌ها را در روغن زیاد و داغ سرخ نمایید. این فینگر فود خوشمزه و لذیذ مناسب برای مهمانی‌های شماست، امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

دونات مرغ

مواد لازم برای تهیه دونات مرغ و قارچ

  • سینه و ران مرغ: 300 گرم
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • آرد سفید: 2 لیوان
  • روغن مایع: ¼ لیوان
  • شکر: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
  • آب ولرم: ½ لیوان
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه دونات مرغ و قارچ خوشمزه

  1. برای تهیه دونات مرغ ابتدا مرغ را با نمک و ادویه و پیاز آب‌پز می‌کنیم.
  2. آب ولرم را در لیوان ریخته و خمیر مایع و شکر را اضافه می‌کنیم و با قاشق هم می‌زنیم و روی لیوان را پوشانده تا خمیر مایع عمل آید. به مدت 10 تا 15 دقیقه زمان می‌دهیم تا خمیر مایع پف کند.
  3. تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای می‌شکنیم و روغن و بیکینگ پودر و نمک به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با قاشق یا هم‌زن دستی هم می‌زنیم. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم و در این مرحله آرد 2 بار الک شده را به تدریج به مواد اضافه می‌کنیم تا جایی که مواد منسجم شود. دستمان را چرب می‌کنیم و خمیر را ورز می‌دهیم و اگر لازم بود آرد به مواد اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. ولی دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید زیرا خمیر پف نمی‌کند.
  4. خمیر دونات مرغ باید لطیف و نرم باشد. خمیر آماده شده را در کاسه چرب شده قرار می‌دهیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت می‌دهیم تا حجم آن 2 برابر شود.
  5. در این فاصله فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد می‌کنیم و روی دستمال تمیز ریخته تا آب آن گرفته شود و کنار می‌گذاریم.
  6. مرغ آب‌پز شده را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود و بعد مرغ را مکعبی خرد می‌کنیم و روی دستمال تمیز قرار می‌دهیم و سپس ریش ریش می‌کنیم.
  7. خمیر آماده شده را کمی با دست ورز می‌دهیم سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده و مرغ ریش شده را به خمیر اضافه می‌کنیم. آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر را روی خمیر می‌پاشیم و خمیر را ورز می‌دهیم تا مواد با خمیر یکدست مخلوط شوند.
  8. خمیر را روی تخته باز کرده و با قالب دونات یا هر وسیله دیگر قالب می‌زنیم.
  9. تابه‌ای مناسب روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و روغن به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روغن خوب داغ شود. دونات‌ها را در روغن فراوان سرخ می‌کنیم. دو طرف دونات مرغ که سرخ شد آنها را روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. دونات مرغ شما آماده است با سس دلخواه میل کنید.
ابرنوشیدنی‌ها

نوشیدنی‌های موثر در تقویت مغز شما

cake

طرز تهیه کیک شیرازی شربتی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا