پکوره/ طرز تهیه پکوره افغانی( پاکورا)

پنج‌شنبه 29 اردیبهشت 1401 آشپزی
pakore

پاکوره  افغانی فینگر فود خوشمزه پر ادویه است در کشور هند و ایران و افغانسان و پاکستان به روشهای  مختلف تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز پکوره افغانی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه پاکورا مرغ و چیپس ترکی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه پکوره

  • آرد نخودچی:۲ قاشق غذا خوری
  • آرد گندم :۴ قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط :۱ عدد
  • خمیر مایه:۱ قاشق چای خوری
  • آب ولرم:۱ لیوان
  • ادویه مخصوص پکوره:۱ قاشق چای خوری
  • گشنیز خردشده:۱ قاشق غذا خوری
  • تخم گشنیز نیم :۱ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز تازه کوچک:۱ عدد
  • نمک:۱/۲ قاشق چای خوری
  • روغن :به مقدار لازم
پاکوره افغانی

پاکوره افغانی

طرز تهیه پکوره افغانی

  1.  برای تهیه  پکوره افغانی  در یک کاسه بزرگ آب ولرم و خمیرمایه رو با هم مخلوط  کنید و درب آن را بپوشانید تا خمیر مایع عمل آید.  هرچه خمیر مایه تازه تر باشد سریع تر عمل می آید.
  2. پیاز  رنده شده و گشنیز تازه ریز خرد شده  و فلفل ریز خرد شده را به خمیر مایه عمل آمده اضافه کنید. سپس ادویه مخصوص  و نمک و  تخم گشنیز نیم  کوب شده را هم  اضافه کنید.
  3.  آرد گندم و نخود چی را با هم مخلوط کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید  و هم بزنید تا یکدست شود اگر خمیر شما سفت است مقداری آب اضافه کنید و اگر خیلی شل بود مقداری آرد به آن اضافه کنید.( غلظت مواد به اندازه ماست باشد )
  4. خمیر آماده شده  را به مدت ده دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کندو حباب بزند.
  5.  یک تابه  نسوز گود مناسب سرخ کردن بردارید و به میزان لازم در آن روغن  بریزید و اجازه دهید روی شعله داغ شود .
  6. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید . (البته با حرارت متوسط).
  7. پس از  طلایی شدن پکوره آنها را  داخل صافی فلزی  یا روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود
  8. پکوره سرخ شده را در ظرف سرو بچینید و میل کنید

نکته :

  1. ادویه پکوره و سمبوسه شامل زردچوبه گلرنگ و تخم گشنیز  و انار دون و فلفل   است که تمام مواد را آسیاب می کنند  و تندی این ادویه سلیقه ای است.
  2.  در مرحله سرخ کردن روغن نباید زیاد داغ باشد شعله با حرارت متوسط باشد تا پکوره پفکی شود .
ترشی انبه روغنی

طرز تهیه ترشی انبه روغنی خوشمزه( انبه زرد)

omlate hendy

املت/ طرز تهیه املت ماسالا( املت هندی)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا