پاکوره افغانی فینگر فود خوشمزه پر ادویه است در کشور هند و ایران و افغانسان و پاکستان به روشهای مختلف تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز پکوره افغانی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه پاکورا مرغ و چیپس ترکی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه پکوره
- آرد نخودچی:۲ قاشق غذا خوری
- آرد گندم :۴ قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط :۱ عدد
- خمیر مایه:۱ قاشق چای خوری
- آب ولرم:۱ لیوان
- ادویه مخصوص پکوره:۱ قاشق چای خوری
- گشنیز خردشده:۱ قاشق غذا خوری
- تخم گشنیز نیم :۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز تازه کوچک:۱ عدد
- نمک:۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن :به مقدار لازم
طرز تهیه پکوره افغانی
- برای تهیه پکوره افغانی در یک کاسه بزرگ آب ولرم و خمیرمایه رو با هم مخلوط کنید و درب آن را بپوشانید تا خمیر مایع عمل آید. هرچه خمیر مایه تازه تر باشد سریع تر عمل می آید.
- پیاز رنده شده و گشنیز تازه ریز خرد شده و فلفل ریز خرد شده را به خمیر مایه عمل آمده اضافه کنید. سپس ادویه مخصوص و نمک و تخم گشنیز نیم کوب شده را هم اضافه کنید.
- آرد گندم و نخود چی را با هم مخلوط کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود اگر خمیر شما سفت است مقداری آب اضافه کنید و اگر خیلی شل بود مقداری آرد به آن اضافه کنید.( غلظت مواد به اندازه ماست باشد )
- خمیر آماده شده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کندو حباب بزند.
- یک تابه نسوز گود مناسب سرخ کردن بردارید و به میزان لازم در آن روغن بریزید و اجازه دهید روی شعله داغ شود .
- از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید . (البته با حرارت متوسط).
- پس از طلایی شدن پکوره آنها را داخل صافی فلزی یا روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود
- پکوره سرخ شده را در ظرف سرو بچینید و میل کنید
نکته :
- ادویه پکوره و سمبوسه شامل زردچوبه گلرنگ و تخم گشنیز و انار دون و فلفل است که تمام مواد را آسیاب می کنند و تندی این ادویه سلیقه ای است.
- در مرحله سرخ کردن روغن نباید زیاد داغ باشد شعله با حرارت متوسط باشد تا پکوره پفکی شود .
ارسال دیدگاه