طرز تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو: این غذا با سس پستو سرو میشود که چاشنی اصلی این سس سیر است و عطر و بویه منحصر به فردی دارد.
مواد لازم:
- ۱ عدد سینه مرغ
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ عدد گوجه فرنگی
- ورقه روغنی یا آلومینیومی
- ۲ قاشق غذاخوری سس پستو
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید. انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید. ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.
سس پستو
مواد لازم:
- ۲ حبه سیر
- نمک و فلفل سیاه
- یک چهارم پیمانه دانه کاج
- دو سوم پیمانه روغن زیتون
- ۲ پیمانه برگ های تازه ریحان
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.
من پختم خوشمزه بود امتحانش کنید