طرز تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو(سیر)

دوشنبه 21 تیر 1400 آشپزی
تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو

 

طرز تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو: این غذا با سس پستو سرو میشود که چاشنی اصلی این سس سیر است و عطر و بویه منحصر به فردی دارد.

 

 

مواد لازم:

  •     ۱ عدد سینه مرغ
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ عدد گوجه فرنگی
  •     ورقه روغنی یا آلومینیومی
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس پستو
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید. انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.

روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید. ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

سس پستو

مواد لازم:

  •     ۲ حبه سیر
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     یک چهارم پیمانه دانه کاج
  •     دو سوم پیمانه روغن زیتون
  •     ۲ پیمانه برگ های تازه ریحان
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.

 

طرز تهیه سه غذای محلی مازندرانی

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا