طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی

دوشنبه 21 تیر 1400 آشپزی
طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی را در این پست می خواهیم به شما آموزش دهیم این غذا معمولا با سس خردل سرو می شود. سس خردل  هم برای مزه دار کردن فیله ها، و هم برای این که کمک کند تا پودر سوخاری به آن ها بچسبد در این غذا استفاده می شود.

مواد لازم:

  •     گوجه فرنگی ۶ عدد
  •     آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
  •     نان تست  ۳ برش
  •   فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سس مایونز  ۳۳/۱۰۰ پیمانه
  •     سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
  •     فیله ماهی ۴ تکه
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     ترخون خشک یک و نیم قاشق چای خوری
  •     شکر  نوک انگشت
  •     نمک  به میزان لازم

طرز تهیه:

از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. گوجه فرنگی ها را در سینی فر بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری ترخون خشک شده، شکر، نمک و فلفل سیاه را روی گوجه ها بریزید و بعد با هم ترکیب کنید.

سپس گوجه ها را مرتب کنید، به نحوی که سمت بریده شده ی آن ها رو به بالا باشند. سینی را در فر بگذارید و آن ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کبابی کنید. در این میان، سس را آماده کنید. در کاسه ی کوچکی، سس مایونز را با نصف قاشق چای خوری ترخون خشک شده و آبلیمو ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.تکه های نان رابه همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا خرد و یکدست شوند.

در کف سینی فر، فویل آلومینیومی پهن کنید و آن را با روغن زیتون چرب کنید. فیله های ماهی را روی فویل بچینید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. کمی سس خردل روی هر یک بمالید و بعد نان پودر شده را روی آن ها پخش کنید و با دست آن ها را فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند. فیله های ماهی را برای ۶ تا ۸ دقیقه، تا زمانی که مغز پخت و طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.  فیله های ماهی را به همراه گوجه های کبابی و سس آماده شده سرو کنید.

 

 

تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو

طرز تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو(سیر)

سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر / طرز تهیه انواع سیب زمینی شکم پر غذای ساده و فوری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا