
دستور پخت خوراک مرغ بسیار متنوع است و بسته به نوع سبزیجات و پنیر که در تهیه خوراک مرغ استفاده می کنید طعم های متفاوتی را تجربه کنید.خوراک مرغ با سس قارچ و پارمسان یک خوراک خوشمزه با سس قارچ و پارمسان است همراه ما باشید
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر پارمزان
- سینه مرغ بدون استخوان :1 عدد
- آب مرغ:1/2 پیمانه
- پنیر پارمزان: به انداز ه لازم
- جعفری خرد شده:2 قاشق غذا خوری
- قارچ : 200گرم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
- سیر له شده:1/2 قاشق چای خوری
- کره: 3 قاشق غذا خوری
- آرد:1/2قاشق غذا خوری
- خامه صبحانه:1/3پیمانه
- نمک و فلفل :به اندازه لازم
طرز تهیه خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر پارمزان:
- برای تهیه خوراک مرغ ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را از طول به دو قسمت مساوی برش زده و با پیفتک کوب به آرامی بکوبید تا نازک شود سپس با نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و اجازه دهید 1 ساعت بماند .
- داخل ماهیتابه (تفلون ) 2 قاشق روغن زیتون ریخته و دو طرف سینه را به خوبی سرخ کرده تا مغز پخت شود .سینه مرغ سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- قارچ شسته شده ( برای شستن قارچ باید قارچ ها را تک تک در دست بشویید و در سبد بگذارید و قارچ ها را در آب غوطه ور نکنید چرا که قارچ آب زیادی را به خود میگیرد) و خرد شده را در همان ماهیتابه ریخته و با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن جمع شودوقارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- در همان ماهیتابه سیر رنده شده و کره را اضافه کنید و سیر را تفت دهید تا بوی سیر بلند شود . سپس آرد را اضافه کرده و به خوبی هم زده و کمی تفت دهید .سپس آب مرغ را را کم کم اضافه کنید و هم بزند تا آرد گوله نشود.سپس خامه صبحانه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا یک دست شودو نمک و فلفل را نیز اضافه کنیدو اجازه دهید تا سس قوام آید و جا بیفتد.
- در آخر قارچ و مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.
- اگر مایل بودید مرغ سرخ شده را برش بزنید و سپس به سس اضافه کنید .
ارسال دیدگاه