کباب ترکی مرغ و گوشت خوشمزه
در این مقاله، دو نوع کباب ترکی خانگی با استفاده از گوشت مرغ و گوساله آموزش داده شده است که به سادگی و با استفاده از مواد اولیه در دسترس در منزل، میتوانید آن را تهیه کنید. این روشهای طبخ، بهترین و سادهترین روشهای طبخ کباب ترکی هستند و در این مقاله به تفصیل شرح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ
- فیله مرغ 500 گرم
- سیر 2 حبه
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
- محلول زعفران 2 قاشق غذاخوری
- قارچ 200 گرم
- فلفل دلمه ای 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
کباب ترکی مرغ و گوشت خوشمزه
طرز تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ
- برای تهیه کباب ترکی، فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرفی قرار دهید. سپس به آن نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو اضافه کنید و آن را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
- پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. همچنین فلفل دلمهای را به صورت نگینی و قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و با یک قاشق آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.
- حرارت باید زیاد باشد تا قارچها آب نیندازند. سپس این مواد را از ماهی تابه خارج کرده و گوجهفرنگی را با حرارت زیاد تفت دهید.
- پس از اینکه مرغ مزه دار شد، در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیر را رنده کرده و به مرغ اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
- در نهایت، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل به مواد بزنید و با هم مخلوط کنید.
- اکنون کباب ترکی آماده است و شما میتوانید آن را با نان ساندویچی، کاهو، خیار شور، گوجهفرنگی، سس مایونز و خردل سرو کنید.
طرز تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ
مواد لازم برای تهیه کباب ترکی با گوشت گوساله (دونر گوشت)
- فیله گوساله 500 گرم
- روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد
- آویشن 1/4 قاشق چایخوری
- سیر له شده 3 حبه
- فلفل دلمه ای 2 عدد
- قارچ 200 گرم
- گوجه فرنگی 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ترکی با گوشت گوساله (دونر گوشت)
- برای تهیه کباب گوشت، گوشت را پس از تمیز کردن و شستن در فریز قرار داده و تا حدی منجمد کنید، سپس آن را در جهت الیاف به برش های نازک تقسیم کنید.
- یکی از پیازها را پوست گرفته و رنده کرده، با روغن مایع، آویشن، سیر له شده و فلفل در یک ظرف مخلوط کرده و برش های گوشت را داخل آن بریزید.
- سپس ظرف را سلفون بکشید و دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود. پس از اینکه گوشت مزه دار شد، آن را در یک ماهی تابه با کره سرخ کنید.
- در ابتدا گوشت آب میافتد و سپس به روغن میافتد. در این مرحله میتوانید نمک را به گوشت اضافه کنید. سپس یکی از پیازها را خلالی نازک خرد کرده، فلفل دلمهای نگینی، قارچ ورقهای را مانند مراحل تهیه دونر مرغ آماده کرده و با گوشت مخلوط کنید.
- در نهایت، داخل نان ساندویچی را با سس مایونز و خردل آغشته کرده و مواد را زیر نان قرار داده و با کاهو، خیار شور و گوجهفرنگی سرو کنید.
ارسال دیدگاه