کاری تخم مرغ هندی تخم مرغ آب پز با طعم متفاوت و خوشمزه است. کاری تخم مرغ با ادویه هندی تهیه می شودو بسته به ذائقه افراد می توان از ادویه بیشتری استفاده کرد. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کاری تخم مرغ با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه تخم مرغ آبپز ترکی را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه کاری تخم مرغ هندی
- تخم مرغ آب پز:4 عدد
- پیاز متوسط : 2عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- رب گوجه فرنگی:۳ قاشق چایخوری
- سیر خرد شده: 2 حبه
- زنجبیل تازه رنده شده:1/2 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند : 3 عدد
- نمک به میزان لازم
- زرد چوبه به میزان لازم
- فلفل قرمز:۱ و 1/2 قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز:۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون:۴ قاشق چایخوری
- ادویه گرام ماسالا : 1/4 قاشق چای خوری
- آب:1و 1/2 فنجان
طرز تهیه کاری تخم مرغ هندی
- برای تهیه کاری تخم مرغ تخم مرغها را آبپز کنید و کنار بگذارید.
- در یک ماهی تابه مناسب به میزان لازم روغن بریزد و روی حرارت قرار دهید و پیاز های نگینی خرد شده را در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شودو سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید.
- سپس حرار ت را ملایم کنید و تمام ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید مراقب باشید ادویه ها نسوزد.
- در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنیدو اجازه دهید گوجه بپزد و به روغن بیفتد
- فلفل سبز تند خرد شده را اضافه کنید. می توانید به جای فلفل سبز تند از فلفل های دلمه شیرین استفاده کنید و ریز خرد کنید و قبلا از گوجه فرنگی به ادویه ها اضافه کنید تا سرخ شود .
- در آخر آب را اضافه کنید و 10 دقیقه اجازه دهید مواد آرام بجوشد تا سس آماده شود .
- تخم مرغ های آب پز را درسته یا به صورت نصفه داخل سس که آماده کردید قرار دهید و ۵ دقیقه بعد کاری تخم مرغ شما آماده است نوش جان.
- این طعم متفاوت تخم مرغ آب پز را امتحان کنید.
ارسال دیدگاه