طرز تهیه پاستا با سس تند خوشمزه

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 114

پاستا با سس تند یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که طعم متفاوتی را به شما ارائه می‌دهد. این دستورغذا شامل فلفل چیلی تازه و پودر فلفل چیلی است که باعث ایجاد بافت و تندی متنوعی می‌شود. در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این پاستا را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم پاستا تند :

  • فلفل چیلی قرمز ۴ عدد
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • سیر ۵ حبه
  • ماهی آنچوی ۳ عدد
  • اورگانو خشک ۱ قاشق چای خوری
  • پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
  • نان تست ۲ برش
  • پودر فلفل چیلی به میزان لازم
پاستا

طرز تهیه:

1-فلفل های چیلی تازه را در ماهیتابه ای بزرگ بیاندازید. در ماهیتابه تا ارتفاع ۱ سانتی متر روغن بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت پایین بگذارید.

2- وقتی فلفل ها نرم شدند و روغن طعم و عطر آنها را به خود گرفت، بیشتر آن را در ظرفی ریختی و برای مصرف های بعدی کنار بگذارید.

3- ۲ حبه سیر خرد شده را به همراه ماهی آنچوی و اورگانو به ماهیتابه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید.

4- پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد. حواستان باشد تا فلفل های چیلی نصف یا له نشوند، چون سس را خیلی تند می کنند.

5- در این میان پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و پودر سوخاری را آماده کنید.

6- تکه های نان ها را به همراه نوک انگشت نمک در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شود.

7- ۳ حبه سیر له شده را به همراه مقداری روغن در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت متوسط بریزید. بگذارید تا عطر آن بلند شود و بعد مقداری پودر فلفل چیلی به آن اضافه کنید.

8-بعد از ۱ یا ۲ دقیقه نان پودر شده را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه دیگر تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

9-پاستا را آبکشی کرده و به ماهیتابه ای که ترکیب گوجه در آن است اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید.

10- پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید (در هر ظرف یک عدد فلفل چیلی هم قرار دهید) و از ترکیب پودر سوخاری روی آن ها بپاشید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با سس تند:

1– روی فلفل های چیلی تازه را با چاقو خراش دهید.

2– سیرها را پوست بگیرید. ۲ حبه از آن ها را ریز خرد کنید و ۳ عدد دیگر را له کنید.

3– نان ها را تکه تکه کنید.

Capture 18

طرز تهیه مُفَطَح خوشمزه و مجلسی

Capture 110

پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی خوشمزه و ساده!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا