بامیه عربی / طرز تهیه بامیه عربی خوشمزه و ترد

دوشنبه 13 اردیبهشت 1400 آشپزی
bamye araby

فهرست مطالب:

1-مواد لازم  برای تهیه شربت بامیه :

2-طرز  تهیه شربت بامیه عربی

3-مواد لازم  برای تهیه بامیه عربی

4-طرز تهیه بامیه عربی

بامیه عربی:

بامیه شیرینی خوشمزه و پر طرفدار بخصوص در ماه رمضان است . با طرز تهیه بامیه عربی یا بامیه دراز با ما همراه باشید . در بخش آشپزی  مجله دایان طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و  مسقطی شیرازی و فرنی پسته را مشاهده کنید .

مواد لازم  برای تهیه شربت بامیه :

  1. شکر:۱ لیوان
  2. گلوکز: 1 قاشق غذاخوری
  3. گلاب:۲ قاشق غذاخوری
  4. آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
  5. آب :۱ لیوان

طرز  تهیه شربت بامیه عربی

  •  برای تهیه بامیه اول شربت بامیه را تهیه می کنیم  و کنار می گذاریم .
  • در یک قابلمه مناسب شکر و آب را مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم  تا به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد  هم نمی زنیم، شعله را ملایم می کنیم  تا ریز بجوشد و قوام آید . پس از ۱۵ دقیقه گلاب و آب لیمو ترش و گلوکز  را به  شربت اضافه می کنیم   و 5 دقیقه که شربت جوشید و غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا ولرم شود .
بامیه عربی

بامیه عربی

مواد لازم  برای تهیه بامیه عربی

  1. آرد شیرینی پزی: ۲٫۵ پیمانه
  2. آب ولرم :1/2 پیمانه
  3. تخم مرغ :۲ عدد
  4. کره :۳ قاشق غذاخوری
  5. ماست چکیده :۳ قاشق غذاخوری
  6. زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری
  7. پودر هل: یک پیس
  8. دارچین: ¼ قاشق چایخوری
  9. شکر :۱ قاشق چایخوری
  10. خمیر مایه فوری :۲ قاشق چایخوری
بامیه عربی

بامیه عربی

طرز تهیه بامیه عربی

  •  برای تهیه بامیه در این مرحله خمیر بامیه را تهیه می کنیم .
  • مواد اولیه را نیم ساعت قبل بیرون از یخچال قرار می دهیم  تا به دمای محیط برسد .
  • در یک کاسه مناسب شکر و آب ولرم  را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم ، پودر خمیر مایه فوری را به مواد اضافه و مخلوط  کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای نسبتا  گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.
  •  داخل یک ظرف جا دار  ماست و  کره ذوب شده، پودر هل، دارچین و خمیر مایه عمل آمده را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
  • سپس آرد دو بار الک شده را کم کم  به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم  تا جایی که دیگر خمیر به دست نچسبد. دقت کنید زیاد آرد به خورد خمیر ندهید چرا که بامیه  سفت می شود .خمیر آماده شده را  ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم،
  • سپس خمیر را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت  1 تا 2  ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.
  • پس از مدت خمیر را ورز می دهیم  تا پف اضافی آن از بین برود.
  • در این مرحله باید  تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنیم که نیاز است کمی دقت کنید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ  خمیر را خوب هم بزنید.  یکی از تخم مرغ ها را به خمیر اضافه می کنیم و با همزن برقی با خمیر مخلوط می کنیم. پس از اینکه  تخم مرغ کاملا جذب خمیر شد. تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و دوباره  با همزن  برقی هم می زنیم تا خمیر یک دست شود . یک خمیر چسبناک و لطیف  داریم
  • خمیر را داخل قیف ماسوره دار می ریزیم .
  •  روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم  روغن به خوبی داغ شود.
  •   با فشار  دادن قیف و برش خمیر با قیچی چرب شده  بامیه ها را به هر اندازه ای که بخواهیم داخل روغن می اندازیم تا  تمام قسمت های بامیه ها به خوبی سرخ شد و طلایی شوند.
  • آنها را از روغن خارج می کنیم و روی  دستمال حوله ای قرار می دهیم تا  روغن اضافی  آنها گرفته شود.
  • سپس بامیه ها را داخل شربت   آماده شده  می اندازیم تا شربت به خورد بامیه ها برود. سپس  بامیه ها را از شربت خارج می کنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر پسته  تزیین می کنیم .
kamaj kabab

گمج کباب / طزر تهیه خورش گمج کباب خوشمزه گیلانی

halva

حلوای زرد قنادی / طرز تهیه حلوی زرد قنادی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا