فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه شربت بامیه :
3-مواد لازم برای تهیه بامیه عربی
بامیه عربی:
بامیه شیرینی خوشمزه و پر طرفدار بخصوص در ماه رمضان است . با طرز تهیه بامیه عربی یا بامیه دراز با ما همراه باشید . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و مسقطی شیرازی و فرنی پسته را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه شربت بامیه :
- شکر:۱ لیوان
- گلوکز: 1 قاشق غذاخوری
- گلاب:۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
- آب :۱ لیوان
طرز تهیه شربت بامیه عربی
- برای تهیه بامیه اول شربت بامیه را تهیه می کنیم و کنار می گذاریم .
- در یک قابلمه مناسب شکر و آب را مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از اینکه شربت به جوش آمد هم نمی زنیم، شعله را ملایم می کنیم تا ریز بجوشد و قوام آید . پس از ۱۵ دقیقه گلاب و آب لیمو ترش و گلوکز را به شربت اضافه می کنیم و 5 دقیقه که شربت جوشید و غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا ولرم شود .
مواد لازم برای تهیه بامیه عربی
- آرد شیرینی پزی: ۲٫۵ پیمانه
- آب ولرم :1/2 پیمانه
- تخم مرغ :۲ عدد
- کره :۳ قاشق غذاخوری
- ماست چکیده :۳ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری
- پودر هل: یک پیس
- دارچین: ¼ قاشق چایخوری
- شکر :۱ قاشق چایخوری
- خمیر مایه فوری :۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه بامیه عربی
- برای تهیه بامیه در این مرحله خمیر بامیه را تهیه می کنیم .
- مواد اولیه را نیم ساعت قبل بیرون از یخچال قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد .
- در یک کاسه مناسب شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم ، پودر خمیر مایه فوری را به مواد اضافه و مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.
- داخل یک ظرف جا دار ماست و کره ذوب شده، پودر هل، دارچین و خمیر مایه عمل آمده را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
- سپس آرد دو بار الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جایی که دیگر خمیر به دست نچسبد. دقت کنید زیاد آرد به خورد خمیر ندهید چرا که بامیه سفت می شود .خمیر آماده شده را ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم،
- سپس خمیر را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 تا 2 ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.
- پس از مدت خمیر را ورز می دهیم تا پف اضافی آن از بین برود.
- در این مرحله باید تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنیم که نیاز است کمی دقت کنید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ خمیر را خوب هم بزنید. یکی از تخم مرغ ها را به خمیر اضافه می کنیم و با همزن برقی با خمیر مخلوط می کنیم. پس از اینکه تخم مرغ کاملا جذب خمیر شد. تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم و دوباره با همزن برقی هم می زنیم تا خمیر یک دست شود . یک خمیر چسبناک و لطیف داریم
- خمیر را داخل قیف ماسوره دار می ریزیم .
- روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود.
- با فشار دادن قیف و برش خمیر با قیچی چرب شده بامیه ها را به هر اندازه ای که بخواهیم داخل روغن می اندازیم تا تمام قسمت های بامیه ها به خوبی سرخ شد و طلایی شوند.
- آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- سپس بامیه ها را داخل شربت آماده شده می اندازیم تا شربت به خورد بامیه ها برود. سپس بامیه ها را از شربت خارج می کنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر پسته تزیین می کنیم .
ارسال دیدگاه