طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و خوش عطر

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
index 17

مربای توت فرنگی یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین مرباهاست که طعمی فوق‌العاده و عطری دلپذیر دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم مربای توت فرنگی:

  • توت فرنگی 500 گرم
  • شکر 500 گرم
  • آب لیمو ترش یک قاشق غذا خوری

مربای توت فرنگی

ابتدا برگ‌های توت فرنگی‌ها را جدا کرده و آنها را شسته و آبکشی می‌کنیم. سپس با یک دستمال تمیز آنها را خشک می‌کنیم. توت فرنگی‌ها را به همراه شکر در یک قابلمه قرار می‌دهیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا آب بیندازند.

سپس قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا بجوش بیاید. در این مرحله درب قابلمه را نباید بگذاریم. کف‌هایی که روی مربا ایجاد می‌شود را با کف‌گیر برداشته و می‌توانیم از آنها به عنوان عصاره شربت توت فرنگی استفاده کنیم.

۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن، مربای توت فرنگی قوام می‌گیرد. سپس آبلیمو را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا شکرک نزد. سپس اجازه می‌دهیم تا مربا کمی خنک شود و آن را در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

نکات مهم برای تهیه مربای خوشمزه‌تر:

  • از قابلمه لعابی با ابعاد مناسب استفاده کنید.
  • هرگز قاشق خیس را داخل مربا نزنید تا از کپک زدن جلوگیری شود.
  • کف‌های ایجاد شده را حتماً بردارید تا مربا خوش‌رنگ بماند.
  • آبلیمو را در پایان پخت اضافه کنید تا رنگ مربا تیره نشود.

مربای توت فرنگی یک انتخاب عالی برای سرو در وعده صبحانه یا به عنوان میان وعده است.

مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و سالم

دستور پخت مربای به

طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش رنگ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا