مربای توت فرنگی

پنج شنبه، ۸ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

توت فرنگی یکی از میوه های پر طرفدار خوشمزه است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی برد.

حالا فکر کنید مربای توت فرنگی چقدر میتواند خوشمزه تر و خوش عطر و بو تر باشد.

روش خانگی و سریع پخت مربای توت فرنگی را در ادامه خواهید آموخت.

 

مواد لازم مربای توت فرنگی را یاد آور شدیم که میتوانید به میزانی که میخواهید مقیاس بگیرید.

مواد لازم:

توت فرنگی ۵۰۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

آب لیمو ترش یک قاشق غذا خوری

 

ابتدا برگ های توت فرنگی ها را جدا می کنیم سپس آنها را شسته و آبکشی میکنیم. توجه داشته باشید که باید همان لحظه توت فرنگی ها را با یک دستمال تمیز خشک کنیم چون اگر بگذاریم خودشان خشک شوند آب در آن ها نفوذ می کنید و طعم اصلی خود را از دست می دهند.

سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ای می ریزیم به این صورت که یک لایه توت فرنگی می ریزیم و یک لایه شکر روی آن ها می ریزیم و در لایه آخر شکر می ریزیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توت فرنگی ها آب بیندازند.

سپس قابلمه را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید. در تمام این مراحل درب قابلمه را به هیچ وجه نمی گذاریم. روی مربا کف هایی ایجاد می شود که با کف گیر آن ها را می گیریم.

(معمولا از این کف ها میشود به جای عصاره شربت توت فرنگی استفاده کرد.)

۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی قوام می گیرد و از روی حرارت قابلمه مربا را بر می داریم سپس آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به خورد مربا برود و از شکرک زدن مربا جلوگیری کند.

اگر بگذاریم مربا زیاد بجوشد و دیر از روی حرارت بر داریم باعث شکرک زدن مربا می شود. اجازه می دهیم تا مربا کمی خنک شود و بعد در شیشه مورد نظر می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

 

به موارد زیر برای مربایی خوشمزه تر دقت داشته باشید:

برای پختن مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی در ابعاد و اندازه مناسب استفاده کنید.

به هیچ وجه قاشق خیس را داخل مربای پخته شده نزنید چون باعث کپک زدن آن میشود.

حتما کف های را که روی مربا هنگام حرارت ایجاد میشود را بردارید تا هم مربا شکرک نزند و هم خوش رنگ تر بماند.

برای اینکه مربا تیره رنگ نشود آبلیمو را در آخر پخت مربا اضافه کنید.

 

مربای توت فرنگی را می توانید در وعده صبحانه و میان وعده سرو کنید .

نوش جان.

روش های گلاب گیری در خانه

طرز تهیه سبزی پلو با بلغور جو

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا