
مربای انجیر
مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای انجیر در صنایع شیرینی پزی هم استفاده می شود.اگر عاشق ترکیب شدن کره یا خامه با مربا هستید، یا از خوردن پنکیک صبحهای جمعه با یک مربای خانگی لذت میبرید، فرصت را از دست ندهید. چیزی به تمام شدن الان فصل انجیر است و برای آماده کردن یکی از خوشمزهترین مرباها و مارمالادها وقت زیادی ندارید. نگران لهشدن انجیرها و شکرک زدن مربایتان نشوید. ما پخت مارمالاد و مربای انجیر حرفهای را به شما آموزش میدهیم.

مربای انجیر
مواد لازم برای تهیه مربای انجیر
مواد لازم برای تهیه مارمالاد انجیر
طرز تهیه مربای انجیر
انجیرها را بشویید و دم آنها را جدا کنید.
بعد از شستن آنها را پوست بکنید و با استفاده از سوزن ضد عفونی شده آنها را سوراخ کنید.
به ازای هر مقدار انجیر که دارید به همان میزان شکر اضافه کنید چون انجیر خودش میوهای شیرین است، در اینجا ما یک کیلو انجیر در نظر گرفتهایم.
مرحله چهارمزیر گاز را کم کنید تا شهدتان قوام بیاید و مربا آماده شود حدودا نیمساعت طول میکشد. در آخر حدودا پنج دقیقه قبل از آنکه مربا را از روی حرارت بردارید جوهر لیمو و گلاب را به آن اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس آن را در ظرف موردنظرتان بریزید.
نکات تهیه مربای انجیر.
- به جای جوهر لیمو میتوانید از یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید به مربا هل یا وانیل هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید :طرز تهیه مربای زنجبیل با خواص دارویی

مارمالاد انجیر
طرز تهیه مارمالاد انجیر
■ ابتدا انجیرها را خوب بشویید و دم آنها را جدا کنید.
■ انجیرها را با استفاده از گوشتکوب برقی، یا مخلوط کن کمی له کنید، سپس با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.
■ پودر ژلاتین را با گلاب روی بخار کتری فرار دهید تا آب شود و به خوبی با گلاب مخلوط کنید
■ آبلیمو را به انجیرها اضافه کنید و چند دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید.
■ مخلوط گلاب و ژلاتین را به انجیرها اضافه کنید و خوب هم بزنید، بعد از خنک شدن آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید.
ارسال دیدگاه