پرده پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه است که با مرغ ریش ریش شده و کشمش تهیه میشود. این غذا با برنج و خمیر درست میشود و برای کسایی که به دنبال یک تجربه جدید در آشپزی هستند، گزینهای عالی محسوب میشود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پرده پلو خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پرده پلو ترکیه
- برنج: 3 پیمانه
- روغن مایع: به اندازه لازم
- آب مرغ: دو فنجان
- مرغ: 2 تیکه ران یا یک سینه مرغ
- کشمش بی دانه و بادام به میزان لازم
- فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر:
- تخم مرغ: 2 عدد
- ماست: 4 قاشق غذاخوری
- مارگارین: 100 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- نمک و آرد: به اندازه کافی
طرز تهیه پرده پلو ترکیه:
- برای تهیه پرده پلو ابتدا بادامها را برای نیم ساعت در آب گرم قرار دهید تا پوست آن به راحتی کنده شود.
- برنج را سه ساعت قبل خیس کنید.
- تکههای مرغ را با پیاز و ادویه و نمک آبپز کرده و ریش ریش کنید و آب مرغ را برای پخت برنج نگه دارید.
- آب برنج را خالی کرده و برنج را در قابلمه بریزید و آب مرغ و روغن مایع را به آن اضافه کنید. اجازه دهید نیمپز شود. سپس برنج نیمپز را با مرغ ریش ریش شده و بادام بدون پوست تفت داده شده و کشمش مخلوط کرده و کنار بگذارید.
طرز تهیه خمیر پرده پلو
- همه مواد را مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
- خمیر را به دو قسمت بزرگ و یکی کوچک تقسیم کنید و با وردنه به قطر 3 میلیمتر باز کنید. سپس قالب را چرب کرده و اگر دوست دارید چند عدد بادام در قالب قرار دهید و خمیر بزرگ را کف قالب پهن کنید تا کف و دیواره ظرف را بپوشاند. سپس برنج مخلوط را روی خمیر ریخته و خمیر کوچک را به اندازه در ظرف بار کرده و روی برنج انداخته و لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید و قالب را در فر 200 درجه قرار دهید تا خمیر طلایی شود. خمیر مانند تهدیگ خواهد بود.
ارسال دیدگاه