
پرده پلو
پرده پلو جزء غداهای قدیمی ترکیه است که در تهیه این غذا از مرغ ریش ریش شده و کشمش و برنج که برنج مخلوط شده با مواد را در درون یک خمیر می پزند .
طرز تهیه پلوی لیموزین فرانسه که بسیار خوشمزه است را در بخش اشپزی دایان ببینید.
مواد لازم برای تهیه پرده پلو ترکیه
برنج 3 پیمانه
روغن مایع به اندازه لازم
آب مرغ دو فنجان
مرغ دو تیکه ران یا یک سینه مرغ
کشمش بی دانه و بادام به میزان لازم
فلفل سیاه ، نمک به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر :
تخم مرغ 2 عدد
ماست 4 قاشق غذاخوری
مارگارین 100 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک و آرد به اندازه کافی

پرده پلو
طرز تهیه پرده پلو ترکیه:
بادامها را برای نیم ساعت در آب گرم قرار دهید تا پوست آن به راحتی کنده شود .
برنج را سه ساعت قبل خیس کنید .
تکه های مرغ را با پیاز و ادویه و نمک آب پز کرده و ریش ریش کنید و آب مرغ را برای پخت برنج نگه دارید .
آب برج را خالی کرده برنج در قابلمه بریزید و آب مرغ و روغن مایع را به آن اضافه کنید .و اجازه دهید نیم پز شود .
سپس برنج نیم پز را با مرغ ریش ریش شده و بادام بدون پوست تفت داده شده و کشمش مخلوط کرده و کنار بگذارید . (میتوانید زرشک .پیاز داغ زعفران و هر چاشنی که دوست دارید به برنج اضافه کنید)
طرز تهیه خمیر
همه مواد را مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نجسبد و 10 دقیقه خمیر را استراخت دهید .
خمیر را به دو قسمت بزرگ و یکی کوچک تقسیم کنید و با وردنه به قطر 3 میلی متر باز کنیدو مثل شکل ابتدا قالب را چرب کرده و اگر دوست دارید چند عدد بادام در قالب قرار دهید و خمیر بزرگ را کف قالب پهن کنیدتا کف و دیواره ظرف را بپوشاند. سپس برنج مخلوط را روی خمیر ریخته وخمیر کوچک را به اندازه در ظرف بار کرده و روی برنج انداخته و لبه های دو خمیر را به هم چسبانده و قالب را در فر 200 درجه قرا دهید تا خمیر طلایی شود .خمیر مانند ته دیگ خواهد بود
ارسال دیدگاه