پرده پلویی خوشمزه ترکیه + طرز تهیه

پنج‌شنبه 8 آبان 1399 آشپزی
Turkish pilaf curtain

پرده پلو

پرده پلو جزء غداهای قدیمی ترکیه است که در تهیه این غذا از مرغ ریش ریش شده و کشمش و برنج که برنج مخلوط شده با مواد را در درون یک خمیر  می پزند .

طرز تهیه پلوی لیموزین فرانسه  که بسیار خوشمزه است را در بخش اشپزی دایان ببینید.

مواد لازم برای تهیه پرده پلو ترکیه

برنج  3 پیمانه
روغن مایع به اندازه لازم
آب مرغ دو فنجان
مرغ دو تیکه ران یا یک سینه مرغ
کشمش بی دانه و بادام به میزان لازم
فلفل سیاه ، نمک به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر :

تخم مرغ 2 عدد
ماست 4 قاشق غذاخوری
مارگارین 100 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک و آرد به اندازه کافی

پرده پلو ترکیه

پرده پلو

طرز تهیه پرده پلو ترکیه:

بادامها را برای نیم ساعت در آب گرم قرار دهید  تا پوست آن به راحتی کنده شود .

برنج را  سه ساعت  قبل خیس کنید .

تکه های مرغ را با پیاز و ادویه و نمک آب پز کرده و ریش ریش کنید و آب مرغ را برای پخت برنج نگه دارید .

آب برج را خالی کرده برنج  در قابلمه بریزید و آب مرغ و روغن مایع را به آن اضافه کنید .و اجازه دهید نیم پز شود .

سپس برنج نیم پز را با مرغ ریش ریش شده و بادام بدون پوست تفت داده شده و کشمش مخلوط کرده و کنار بگذارید . (میتوانید زرشک .پیاز داغ زعفران و هر چاشنی که دوست دارید به برنج اضافه کنید)

 

طرز تهیه خمیر

همه مواد را مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید  تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نجسبد و  10 دقیقه خمیر را استراخت دهید .

 

خمیر را به دو قسمت بزرگ و یکی کوچک تقسیم کنید و با وردنه به قطر 3 میلی متر باز کنیدو مثل شکل ابتدا قالب را چرب کرده و اگر دوست دارید چند عدد بادام در قالب قرار دهید و خمیر بزرگ را کف قالب پهن کنیدتا کف و دیواره ظرف را بپوشاند. سپس برنج مخلوط را روی خمیر  ریخته وخمیر کوچک را به اندازه در ظرف بار کرده و روی برنج انداخته و لبه های  دو خمیر را به هم  چسبانده و قالب را در فر 200 درجه قرا دهید تا خمیر طلایی شود .خمیر مانند ته دیگ خواهد بود

بازدیدکنندگان : ۱۲ نفر
خورشت حلوایی

خورش کدو حلوایی و نحوه تهیه آن

فتوچینی با قارچ و کلم بروکس

طرز تهیه فتوچینی با قارچ و کلم بروکسل

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi