طرز تهیه نان اسفناج با نمک دریایی

پنج‌شنبه 6 آبان 1400 آشپزی

اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه نان اسفناج با نمک دریایی را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • آرد: 1.5 پیمانه
  • آرد گندم: 1.5 پیمانه
  • شیرسویا: 1 پیمانه
  • اسفناج: 125 گرم
  • بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
  • نمک دریا: 1 ق چ
  • سرکه سیب: 4 ق چ
  • جوش شیرین: 1 ق چ
  • دانه آفتابگردان: به میزان لازم

 

روش پخت نان اسفناج با نمک دریایی :

آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

 

شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود.

 

با استفاده از قاشقی مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

 

خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار داده و به وسیله چاقویی روی هر کدام از آن ها یک برش بعلاوه (+) به چندان عمیق بزنید.

 

به وسیله قلم مویی مخلوط یک دوم پیمانه شیر و 1 قاشق سوپخوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. بعد دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.

 

سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.

 

نان را از فر خارج کرده و داخل توری سیمی قرار داده تا خنک شود. سپسس با کره گیاهی نوش جان کرده و از آن لذت ببرید (این نان فاقد هرگونه چربی است و می توانید از آن به صورت روزانه استفاده کن)

parde polo

پرده پلو / طرز تهیه پرده پلو خوشمزه ترکیه

نان توت فرنگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا