
مافین اشترودل سیب
این مافین اشترودل سیب که با دارچین و پر از سیب های آبدار بوسیده شده اند، لطیف و فوق العاده هستند.
این کلوچه ها بهترین غذای پاییزی هستند. اشترودل سیب , شیرینی محلی و سنتی مرز و بوم اتریش و وین میباشد که دربین مردم اروپایی زیاد مشهور و پرطرفدار است .
مواد ضروری برای پخت اشترودل سیب
3/4 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری نمک
شکر قهوه ای 1 فنجان
1/2 فنجان کره، نرم شده
2 تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
1/2 فنجان خامه ترش، دمای اتاق
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1/4 فنجان شیر، دمای اتاق
1/2 فنجان سیب ریز خرد شده
برای رویه پخت اشترودل سیب:
1/3 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
1/8 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1 قاشق غذاخوری کره کمی سرد
دستور پخت مافین اشترودل سیب
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب 12 فنجانی مافین را با اسپری نچسب چرب کنید یا روی فنجان ها را با آستر مافین بپوشانید.
در یک کاسه متوسط، ۱/۳ فنجان آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، ۱ قاشق چایخوری دارچین و نمک را با هم الک کنید.
در یک کاسه جداگانه و بزرگ، شکر قهوه ای و 1/2 فنجان کره نرم شده را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
تخم مرغ و خامه ترش و وانیل را هم بزنید.
هم زدن را ادامه دهید و به تدریج مواد خشک را به طور متناوب با شیر اضافه کنید. فقط آنقدر بزنید تا خمیر صاف و کرمی شود. سیب ها را اضافه کنید و به آرامی با کفگیر هم بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر را با قاشق داخل قالب مافین آماده شده بریزید و فنجان ها را تا بالای آن پر کنید.
برای رویه، شکر قهوه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد و دارچین را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. 1 قاشق غذاخوری کره را با چنگال یا چاقو مخلوط کنید تا مخلوط مانند خرده های درشت به نظر برسد. رویه را به طور یکنواخت روی مافین ها بپاشید.
به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
اجازه دهید مافین ها به مدت 5 دقیقه در قالب خنک شوند و سپس آنها را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. سرو کنید و لذت ببرید!
ارسال دیدگاه