
فلافل گوشت یکی از فلافل های خوشمزه ی ایرانی هست . فلافل گوشت ترکیب نخود و گوشت چرخ کرده و سیب زمینی است که با ادویه ها مختلف طعم دار می شود.در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه فلافل گوشت با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه فلافل جنوبی و فلافل مدیترانه ای را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه فلافل گوشت
- نخود: 150 گرم
- گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- سیب زمینی :۱ عدد
- فلفل دلمه: ۱ عدد
- جعفری : یک دسته کوچک
- بیکینگ پودر: ۱ ق چ
- خیارشور، مایونز، گوجه، ریحان به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، تخم گشنیز، پاپریکا به مقدار لازم
- نان باگت یا لواش به میزان لازم
طرز تهیه فلافل گوشت
- برای تهیه فلافل گوشت ابتدا نخود را پاک کنید و بشویید و به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- بعد از 24 ساعت نخود را آبکش کنید تا آب اضافی آن برود سپس با غذا ساز یا چرخ گوشت نخود ها را پوره کنید
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس به پوره نخود اضافه کنید.
- سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید سپس فلفل دلمه و سیر ( می توانید از پودر سیر استفاده کنید ) را رنده کنید و به مواد اضافه کنید ( می توانید تمام مواد را چرخ کنید)
- توجه داشته باشید که باید میزان نخود با گوشت مساوی باشد.
- در این مرحله همه ادویه های و بیکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را با دست ورز دهید تا یکدست شود.
- مواد فلافل را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم بروند .
- مواد فلافل شما آماده هست یک ظرف گود بردارید و به اندازه لازم روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حال از مواد فلافل بردارید در دست فرم دهید ( یا قالب بزنید ) و فلافل ها را داخل روغن داغ سرخ کنید وقتی دو طرف فلافل سرخ شدن آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید.
- حالا فلافل را داخل نان باگت قرار دهید و با خیارشور و گوجه و ریحان یا کاهو و سس دلخواه سرو کنید.
- نکته ترکیب سس مایونز و خیار شور رنده شده سس بسیار خوشمزه ای برای ساندویچ فلافل گوشت هست.
ارسال دیدگاه