طرز تهیه شیرینی نوروزی پاپاتیا: یک دسر فانتزی و خوشمزه

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 18

طرز تهیه شیرینی نوروزی پاپاتیا یکی از انواع شیرینی‌های خوش طعم ترکیه است که ظاهری بسیار زیبا و فانتزی دارد. با تهیه این شیرینی در منزل می‌توانید از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • رنگ خوراکی یا زعفران یا کاکائو یا قهوه به مقدار دلخواه
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر قند نصف لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید (الک شده) ۲ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا حجمش دو برابر شود و کرم رنگ گردد. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر چسبندگی خود را از دست ندهد.

در این مرحله، رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی را به خمیر اضافه کنید. خمیر را به تعداد دلخواه جدا کرده و رنگ کنید. (برای مزه بهتر می‌توانید از زعفران یا قهوه استفاده کنید.) خمیرها را به گلوله‌های کوچک تقسیم کنید و به شکل گل بهم وصل کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌ها را روی آن بچینید. مراقب باشید که گل‌ها با هم فاصله داشته باشند. سینی را در فر پیش‌گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی‌گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید. سپس پس از تغییر رنگ زیر شیرینی‌ها، فر را خاموش کرده و بگذارید تا شیرینی‌ها سرد شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

Capture 19

طرز تهیه دنده کباب خوشمزه و آسان

Capture 17

آشپزی با سامان گلریز: مسیر موفقیت در دنیای آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا