
دسر پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. با طرز تهیه پاناکوتای انار که ترکیبی از ژله انار و پاناکوتای وانیلی است، آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار:
خامه صبحانه | 200 گرم |
شیر | نصف لیوان |
ژله انار | 1 بسته |
دانه انار | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | 1 ق غذاخوری |
آب جوش | 1 لیوان |
شکر یا عسل | 1 ق غذاخوری |
وانیل | 1 ق چایخوری |
طرز تهیه پاناکوتای انار:
- برای تهیه پاناکوتای انار ابتدا طبق روال همیشگی درستکردن انواع ژله، پودر ژله انار را با با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا دانههای ژله به خوبی حل بشوند.
- حالا لیوان یا جامهای طرو دسر پاناکوتا را تا نیمه پر از دانه انار کنید.
- وقتی ژله انار کمی خنک شد، به آرامی از آن روی دانههای انار بریزید.
- لیوانها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله انار ببندید.
- در این فاصله، سراغ درستکردن پاناکوتای وانیلی بروید.
- ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید اما هم نزنید و اجازه دهید خود پودر ژلاتین حل بشود.
- خامه را داخل یک ظرف مناسب مثل پیرکس که هم تحمل سرما داشته باشد و هم گرما بریزید.
- داخل ظرف دیگری، مقداری آب جوش بریزید و از همان اول در انتخاب ظرف پیرکس، ظرف حاوی آبجوش و ارتفاع آبجوش دقت داشته باشید زیرا خامه موجود در ظرف رویی بههیچوجه نباید با آبجوش تماس داشته باشد.
- ظرف حاوی خامه را روی ظرف آبجوش قرار دهید و خامه را هم بزنید تا یکدست شود.
- شکر را با خامه ترکیب کرده و مرتب هم بزنید و دقت کنید که خامه به هیچ وجه به جوش نیاید. پس قبل از بهجوشآمدن خامه، آن را از روی حرارت بردارید.
- حالا خامه پختهشده را با پودر ژلاتین پفکرده مخلوط کنید.
- به مخلوط بالا وانیل را نیز اضافه کنید و همه مواد را از صافی عبور دهید تا تکه ژلاتین حلنشده وارد قالب نشود.
- ظرف پاناکوتا را روی یخ قرار دهید و مواد را هم بزنید تا خنک شوند. اگر پاناکوتای گرم را روی ژله انار بریزید، ژله آب شده و زحمات شما به باد میرود!
- بعد از حدود 2 ساعت که ژله انار کاملا بست و سفت شد، لیوانهای ژله را از یخچال خارج کرده و با قاشق به آرامی از پاناکوتای وانیلی خنکشده بریزید.
- پاناکوتا باید درست تا لبه لیوانها برسد و اگر لبه لیوانها یا دیواره آنها کثیف شده، با دستمال پاک کنید و لیوانها را دوباره به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد.
ارسال دیدگاه