مارمالاد کرامبلی بسیار خوشمزه و خاص است که ارزش امتحان کردن را دارد.
مواد لازم لایه زیرین مارمالاد کرامبلی:
- کرم: 140 گرم
- پودر قند: 85 گرم
- آرد: 150 گرم
- نشاسته ذرت (سفید رنگ): 85 گرم
مواد لازم میانی:
- مارمالاد آلبالو: حدود 350 گرم
مواد لازم رویه:
- کره سرد (ریز خرد شده): 75 گرم
- پودر قند: 85 گرم
- نشاسته: 115 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- پرک بادام: 40 گرم
طرز تهیه لایه زیرین:
1. ابتدا سینی فر به ابعاد 20×30 سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید به گونه ای که کاغذ روغنی دو طرف از لبه های سینی بلندتر باشد. کره را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کاملا پوک، سبک و کرمی مانند شود.
2. سپس ترکیب آرد و نشاسته ذرت الک شده را به ترکیب کره ای اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید در حدی که با هم مخلوط شوند و به صورت خمیری نرم و لطیف در آیند، کافی است خمیر حاصل را کف سینی فر آماده قرار داده و کاملا پرس نمایید سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
3. پس از استراحت، سینی فر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید در حدی که روی خمیر کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج نموده مارمالاد را روی خمیر به کمک پالت پهن نمایید.
4. مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر قرار دهید در حدی که روی اسلایس طلایی گردد. سینی فر را خارج نموده کنار بگذارید تا کمی ولرم شود سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید.
طرز تهیه لایه رویه:
پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده الک نمایید. سپس کره سرد یخچالی را به مواد اضافه کرده و به کمک نوک انگشتان به خورد مواد آردی دهید تا به صورت خرده نان در آیند. پرک بادام را نیز بیفزایید.
نکته:
1. در این اسلایس، خمیر لایه زیرین در هنگام قرار دادن در فر باید کاملا خنک باشد و هنگام خمیرگیری نباید زیاد خمیر را هم زد (فقط در حدی که مواد کره ای با مواد آردی ترکیب شوند کافی است) خمیر را به روغن نیندازید زیرا در این صورت از کیفیت و تردی این شیرینی کاسته می شود.
2. برای تهیه رویه کرامبلی کره باید حتما کره سرد یخچالی باشد و در لحظه استفاده از یخچال خارج گردد تا رویه حالت خمیری پیدا نکند و به صورت خرده نان در آید.
3. در تهیه این اسلایس از هرگونه مارمالاد دلخواه می توانید استفاده نمایید.
ارسال دیدگاه