مارمالاد کرامبلی یکی از دسرهای خوشمزه و خاص است که با لایه زیرین خوشمزه و رویه ترد اش شناخته میشود. این دسر به راحتی آماده میشود و میتواند به عنوان یک دسر شیک در مهمانیها سرو شود.
مواد لازم لایه زیرین مارمالاد کرامبلی:
- کرم: 140 گرم
- پودر قند: 85 گرم
- آرد: 150 گرم
- نشاسته ذرت (سفید رنگ): 85 گرم
مواد لازم میانی:
- مارمالاد آلبالو: حدود 350 گرم
مواد لازم رویه:
- کره سرد (ریز خرد شده): 75 گرم
- پودر قند: 85 گرم
- نشاسته: 115 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- پرک بادام: 40 گرم
طرز تهیه لایه زیرین:
- ابتدا سینی فر به ابعاد 20×30 سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید به گونه ای که کاغذ روغنی دو طرف از لبه های سینی بلندتر باشد. کره را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کاملا پوک، سبک و کرمی مانند شود.
- سپس ترکیب آرد و نشاسته ذرت الک شده را به ترکیب کره ای اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و به صورت خمیری نرم و لطیف در آیند. خمیر حاصل را کف سینی فر قرار داده و کاملا پرس نمایید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- پس از استراحت، سینی فر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی خمیر کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج نموده و مارمالاد را روی خمیر به کمک پالت پهن نمایید.
- مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی اسلایس طلایی گردد. سپس سینی فر را خارج نموده و کنار بگذارید تا کمی ولرم شود سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید.
طرز تهیه لایه رویه:
پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده الک نمایید. سپس کره سرد یخچالی را به مواد اضافه کرده و به کمک نوک انگشتان به خورد مواد آردی دهید تا به صورت خرده نان در آیند. پرک بادام را نیز بیفزایید.
نکته:
- در این اسلایس، خمیر لایه زیرین در هنگام قرار دادن در فر باید کاملا خنک باشد و نباید زیاد هم زده شود.
- برای تهیه رویه کرامبلی، کره باید حتما سرد باشد و در لحظه استفاده از یخچال خارج گردد.
- در تهیه این اسلایس میتوانید از هرگونه مارمالاد دلخواه استفاده کنید.
ارسال دیدگاه