طرز تهیه کیک برنج و سبزیجات

شنبه 4 دی 1400 آشپزی

برنج و سبزیجات خوشمزه که شبیه مافین است شامل برنج پخته، سبزیجات خرد شده، تخم مرغ و پنیر می‌شود. بعد از پختن قهوه‌ای طلایی می‌شود و به صورت گرم با سس چیلی شیرین به عنوان میان وعده، یا یک وعده غذایی گیاهی سرو می‌شود. مدت آماده سازی آن به جز زمانی که برای پخت لازم است ۴۵ دقیقه است.

کیک برنج و سبزیجات

مواد لازم برنج و سبزیجات :

 

  • ۱۵۰ گرم یا دوسوم پیمانه برنج
  • ۱۴۰ گرم یا یک پیمانه کدو سبز رنده شده
  • ۲۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری کره
  • ۹۰ گرم یا یک دوم پیمانه پیازه خردشده
  • یک فلفل تند کوچک ریزشده
  • چهار حبه سیر متوسط له شده
  • ۹۰ گرم یا یک دوم پیمانه هویج خردشده
  • ۴۰ گرم یا یک فنجان برگ تازه اسفناج خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • دو عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۴۴ گرم یا یک دوم پیمانه پنیر پارمیزان
  • ۳۶ گرم پنیر چدار خوش طعم که به شش قسمت مساوی تقسیم شده
  • ۳ عدد گوجه گیلاسی یا ۶ قطعه کوچک گوجه فرنگی
  • سس چیلی شیرین برای سرو کردن
کیک برنج و سبزیجات

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

2. شش تا از سوراخ‌های سینی مافین را چرب کنید. (هریک از سوراخ‌ها یک سوم پیمانه گنجایش دارند). روی هریک از این سوراخ‌ها یک دایره کاغذ روغنی قرار دهید. به جای ظرف مافین می‌توانید از یک تابه مربعی نچسب استفاده کنید و دیواره‌ها و کف آن را چرب کنید.

3. برنج را در آب جوش بپزید، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

4. آب اضافی کدو‌ها را روی سینک ظرفشویی بگیرید.

5. کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.

کیک برنج و سبزیجات

6. پیاز، فلفل چیلی و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.

7. هویج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید.

8. کدو سبز، اسفناج، جعفری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

9. هم بزنید تا ترکیب شوند و یک دقیقه دیگر بپزید.

10. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را در یک کاسه بزرگ بریزید.

11. برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط ۱۰ دقیقه سرد شود.

12. تخم مرغ‌ها و پنیر پارمسان را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

13. سوراخ‌های مافین را با این مخلوط پر کنید و کاملا فشار دهید که به هم بچسبند.

کیک برنج و سبزیجات

14. روی هر کدام یک قطعه پنیر و یک گوجه گیلاسی یا یک قطعه گوجه بگذارید.

15. به مدت ۲۴ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.

16.کیک‌ها را در یک ظرف دار در یخچال قرار دهید.

کیک برنج و سبزیجات

17. آن‌ها را می‌توانید در مایکروویو یا فر گرم کنید.

18. اگر آن‌ها را در فر گرم کردید روی ظرف را بپوشانید تا خشک نشود.

کیک برنج و سبزیجات

 

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

طرز تهیه کوفته برنجی با انبه

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا