
سوفله مرغ و سس سفید
سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر یا تنور تهیه میشود. سوفله با مواد متنوع و مختلفی ترکیب میشود و به عنوان غذای اصلی مانند سوفله مرغ، سوفله سیب زمینی و … و یا سوفله شکلات و … واژه سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق میشود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد میباشد.
مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ
مرغ
|
نیم کیلو
|
ماکارونی فرمی
|
200 گرم
|
جعفری خرد شده
|
2 قاشق غذاخوری
|
پیاز خرد شده
|
1 عدد
|
سس سفید
|
1 فنجان
|
پنیر پیتزا
|
150 گرم
|
رب گوجه فرنگی
|
1 قاشق غذاخوری
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه سوفله مرغ
1 . مرغرا تکه تکه کرده و به همراه پیاز بپزید.
2 . ماکارونی را را با آب جوش و نمک پخته و ابکشنمایید.
3 . مرغو ماکارونی را مخلوط کرده به آن رب گوجه، کره و جعفری و سس اضافه کنید.
4 . همه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و پنیر راروی آن رنده کنید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
مواد لازم جهت تهیه سس سفید سوفله
کره
|
50
|
شیر
|
1
|
آرد سفید
|
2 ق
|
خامه
|
2 ق
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه سس سفید
کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید
تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم کم
افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار
دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود.
مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ و قارچ (مخلوط)
تخم مرغ
|
2 عدد
|
قارچ خرد شده
|
300 گرم
|
فلفل دلمه
|
2 عدد
|
هویج
|
2 عدد
|
پنیر پیتزا رنده شده
|
به میزان لازم
|
سینه مرغ
|
1 عدد
|
پیاز
|
1 عدد
|
ذرت پخته
|
2 قاشق غذاخوری
|
مواد لازم سس
|
|
پیاز کوچک
|
1 عدد
|
آب مرغ
|
4 – 5 قاشق غذاخوری
|
آرد سفید
|
1 قاشق غذاخوری
|
کره
|
2 قاشق غذاخوری
|
زعفران
|
کمی
|
خامه صبحانه
|
200 گرم
|
جعفری رد شده
|
2 قاشق غذاخوری
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
پودر اویشن
|
1 قاشق چایخوری
|
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ (مخلوط)
- سینه مرغ را به همراه نمک و پیاز بپزید.
- قارچ ها را خرد کرده با کمی آب در حدی که
نرم شود بجوشانید. - هویج را خلال کرده و با کمی نمک بپزید و
آبکش کنید. - فلفل دلمه ها را نواری خرد کنید.
- ذرت را جوشانده و آبکش کنید.
- فر را را دمای 180 دجه روشن کنید تا گرم
شود. - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در دو
ظرف جدا خوب هم بزنید تا سفیده کاملا فرم گرفته و کف کند و رنگ زرده روشن شود. - ظرف پیرکس را چرب کرده و یک لایه پنیر پیتزا
کف ظرف بریزید. - مواد را با سس مخلوط نموده بعد زرده را
اضافه نموده هم بزنید سپس سفیده رااضافه کرده و آرام به صورت دورانی با مواد مخلوط
کنید تا پف سفیده نخوابد و مواد را داخل ظرف بریزید و رویشان را با پنیر پیتزا
بپوشانید. در صورت تمایل می توانید حلقه ه های گوجه فرنگی روی پنیر پیتزا بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر
بگذاریدتا پنیر روی سوفله ذوب شود. - در آخر گریل را به مدت 3 دقیقه روشن کنید
تا روی سوفله طلایی شود.
طرز تهیه سس سوفله مرغ
- پیاز را رنده کرده با کره تفت دهید.
- آرد ، نمک ، فلفل ، زعفران و آویشن را اضافه
کرده کمی تفت دهید. - خامه رااضافه کرده و مدام هم بزنید سپس آب
مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا سس قوام پیدا کند. - شعله را خاموش کرده و جعفری را به سس اضافه
کنید.
منبع : سایت ستاره
ارسال دیدگاه