طرز تهیه سوفله مرغ و سس سفید

جمعه 12 آبان 1396 آشپزی
سوفله مرغ و سس سفید

سوفله مرغ و سس سفید

سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر یا تنور تهیه می‌شود. سوفله با مواد متنوع و مختلفی ترکیب می‌شود و به عنوان غذای اصلی مانند سوفله مرغ، سوفله سیب زمینی و … و یا سوفله شکلات و …  واژه سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق می‌شود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد می‌باشد.

 مواد لازم جهت تهیه سوفله  مرغ

 

مرغ

 

 

نیم کیلو

 

 

ماکارونی فرمی

 

 

200 گرم

 

 

جعفری خرد شده

 

 

2 قاشق غذاخوری

 

 

پیاز خرد شده

 

 

1 عدد

 

 

سس سفید

 

 

1 فنجان

 

 

پنیر پیتزا

 

 

150 گرم

 

 

رب گوجه فرنگی

 

 

1 قاشق غذاخوری

 

 

نمک و فلفل

 

 

به میزان لازم

 

 طرز تهیه سوفله مرغ

1 . مرغرا تکه تکه کرده و به همراه پیاز بپزید.

2 . ماکارونی را را با آب جوش و نمک پخته و ابکشنمایید.

3 . مرغو ماکارونی را مخلوط کرده به آن رب گوجه، کره و جعفری و سس اضافه کنید.

4 . همه مواد را در ظرف پیرکس ریخته و پنیر راروی آن رنده کنید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

سوفله مرغ مخلوط

مواد لازم جهت تهیه سس سفید سوفله

 

 

کره

 

 

50
گرم

 

 

شیر

 

 

1
پیمانه

 

 

آرد سفید

 

 

2 ق
س

 

 

خامه

 

 

2 ق
س

 

 

نمک و فلفل

 

 

به میزان لازم

 

 طرز تهیه سس سفید

 

کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید
تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم کم
افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار
دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود.

سس سفید سوفله


 مواد لازم جهت تهیه سوفله مرغ و قارچ (مخلوط)

 

تخم مرغ

 

 

2 عدد

 

 

قارچ خرد شده

 

 

300 گرم

 

 

فلفل دلمه

 

 

2 عدد

 

 

هویج

 

 

2 عدد

 

 

پنیر پیتزا رنده شده

 

 

به میزان لازم

 

 

سینه مرغ

 

 

1 عدد

 

 

پیاز

 

 

1 عدد

 

 

ذرت پخته

 

 

2 قاشق غذاخوری

 

 

مواد لازم سس 

 

 

پیاز کوچک

 

 

1 عدد

 

 

آب مرغ

 

 

4 – 5 قاشق غذاخوری

 

 

آرد سفید

 

 

1 قاشق غذاخوری

 

 

کره

 

 

2 قاشق غذاخوری

 

 

زعفران

 

 

کمی

 

 

خامه صبحانه

 

 

200 گرم

 

 

جعفری رد شده

 

 

2 قاشق غذاخوری

 

 

نمک و فلفل

 

 

به میزان لازم

 

 

پودر اویشن

 

 

1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ (مخلوط)

  1. سینه مرغ را به همراه نمک و پیاز بپزید.
  2. قارچ ها را خرد کرده با کمی آب در حدی که
    نرم شود بجوشانید.
  3. هویج را خلال کرده و با کمی نمک بپزید و
    آبکش کنید.
  4. فلفل دلمه ها را نواری خرد کنید.
  5. ذرت را جوشانده و آبکش کنید.
  6. فر را را دمای 180 دجه روشن کنید تا گرم
    شود.
  7. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در دو
    ظرف جدا خوب هم بزنید تا سفیده کاملا فرم گرفته و کف کند و رنگ زرده روشن شود.
  8. ظرف پیرکس را چرب کرده و یک لایه پنیر پیتزا
    کف ظرف بریزید.
  9. مواد را با سس مخلوط نموده بعد زرده را
    اضافه نموده هم بزنید سپس سفیده رااضافه کرده و آرام به صورت دورانی با مواد مخلوط
    کنید تا پف سفیده نخوابد و مواد را داخل ظرف بریزید و رویشان را با پنیر پیتزا
    بپوشانید. در صورت تمایل می توانید حلقه ه های گوجه فرنگی روی پنیر پیتزا بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر
    بگذاریدتا پنیر روی سوفله ذوب شود.
  10. در آخر گریل را به مدت 3 دقیقه روشن کنید
    تا روی سوفله طلایی شود.

سوفله مرغ

طرز تهیه سس سوفله مرغ

  1. پیاز را رنده کرده با کره تفت دهید.
  2. آرد ، نمک ، فلفل ، زعفران و آویشن را اضافه
    کرده کمی تفت دهید.
  3. خامه رااضافه کرده و مدام هم بزنید سپس آب
    مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا سس قوام پیدا کند.
  4. شعله را خاموش کرده و جعفری را به سس اضافه
    کنید.

منبع : سایت ستاره

سس مخصوص کف پیتزا
پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ؛ طرز تهیه و فوت و فن عالی شدن آن

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه به شکل گل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا