سمبوسه شکلاتی دسر خوشمزه ای هست که به راحتی تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سمبوسه شکلاتی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه دسر قبرسی و کازان دیبی دسر خوشمزه ترکی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه شکلاتی
- خمیر یوفکا : ۱۰ ورق
- شکلات تلخ : ۵۰ گرم
- شکلات شیرین : ۵۰ گرم
- گردو : ۵ عدد
- بادام : ۱۰ عدد
- زردآلو و آلوی خشک : از هرکدام ۱۰ عدد
- پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
- شکر : ۱/۳ فنجان
- کره ذوب شده : ۷۵ گرم
طرز تهیه سمبوسه شکلاتی
- شکلاتها تلخ و شیرین را رنده کرده و با شکر مخلوط کنید و کناربگذارید.
- روی میوه ها با استفاده از چاقو یک شیاری ایجاد کنید ، داخل هر میوه را با پنیر خامه ای پر کنید.
- سپس مغز بادام ها را داخل آلو ، و مغزگردو ها را داخل زردآلو قرار دهید .
- خمیر یوفکای را از فریزر خارج کنید تا نرم شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهتر هست که نان یوفکا را ۱۲ ساعت قبل از فریزر خارج کنید و درون یخچال قرار دهید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ،تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و سریع تر لایه لایه شود یا خمیر یوفکا را یک تا دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و روی بسته یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا کمی هوا وارد بسته شود و خمیر از حالت انجماد در بیاید . (درب بسته را باز نکنید) .
- یک لایه از خمیر یوفکا بردارید و روی سینی پهن کنید و روی آن با برس کره ذوب شده بکشید تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار دهیدو دوباره با برس کره روی آن بکشید . سپس خمیر را به اندازه پیچیدن سمبوسه برش بزنید.
- مقداری از مخلوط شکلات و شکر روی خمیر بپاشید سپس یک آلو و زردآلو خمیر قرار دهید و به صورت سمبوسه خمیر را بپیچید.
- سمبوسه ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار داده تا روی آنها طلایی شود (یا سمبوسه ها را داخل روغن سرخ کنید )
- سمبوسه ها سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. وسپس سمبوسه ها را در ظرف سرو بچینید وروی آن را با پودر قند یا سس شکلات تزیین کنید.
ارسال دیدگاه