دسر کازان دیبی ترکی

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی

دسر کازان دیبی ترکی

یک دسر ترکی خوشمزه که بافت لطیفی در کنار رویه کاراملی دارددر اولین فرصت این دسر خوشمزه را  تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید

 

مواد لازم برای تهیه کازان دیبی

  • شیر۳ لیوان آرد برنج
  • 6 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت۶ قاشق غذا خوری
  • شکر1 لیوان
  • گلاب 2/3لیوان
  • وانیل1 قاشق چای خوری
  •  هل شکسته۶ عدد
  • خامه صبحانه3 قاشق غدا خوری
  • کره1 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته، بادام، گردو جهت تزیین

دسر کازان دیبی ترکی

دسر کازان دیبی ترکی

طرز تهیه دسر کازان دیبی ترکی

  1.  در ظرف مناسبی آرد برنج، نشاسته ذرت و شکر را در شیر سردبه خوبی حل کرده تا یک دست شود و روی شعله قرار دهید.
  2.  بعد از داغ شدن شیر، هل شکسته (تا بعد بتونیم از داخل مایع بیرون بیاریم) و همچنین گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم و تا قوام آمدن مرتب روی شعله ملایم هم می‌زنیم‌، بعداز قوام آمدن و خاموش کردن شعله خامه رو اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.

  3.  حالا وقت آماده‌سازی رویه کاراملی هست کف ظرف مورد نظر  کره آب کرده و شکر می پاشیم و ظرف رو روی شعله گذاشته تا شکر ذوب شده و کاراملی بشود، مرتب ظرف رو بچرخانید تا شکر نسوزه
  4. بعد کاراملی شدن ۲ قاشق از مایع دسر رو روی کارمل داغ ریخته و هم بزنیدتا لایه کاراملی ضخیم شود ، در حین آماده کردن رویه کاراملی چند دقیقه ای یکبار مایع دسر رو هم بزنید تا نبنده. مایع دسر را آرام داخل ظرف ریخته و ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم.
  5.  این دسر براحتی از داخل ظرف بیرون میاد اون رو داخل ظرف پذیرایی برگردونید و با خلال تزیین کنید
    دسر کازان دیبی ترکی

    دسر کازان دیبی ترکی

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی

دستور تهیه پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا