مرغ شکم پر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در مناسبتها و جشنها تهیه میشود. با ترکیبی از مواد تازه و خوش طعم، این غذا میتواند سفره شما را رنگین کند.
مواد لازم برای مرغ شکم پر
- مرغ 1 عدد (دو کیلویی)
- سبزی خرد شده یک لیوان شامل: جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون
- مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
- آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
- پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
- زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
- زرشک 2 قاشق سوپخوری
- شکر یک قاشق سوپخوری
- آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج، نمک، فلفل و زعفران حل شده مخلوط میکنیم و یک ساعت میگذاریم تا طعم بگیرد. سپس سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را به آن اضافه میکنیم. مخلوط را در شکم مرغ قرار میدهیم و پیش از دوخت، یک تکه کاغذ فویل در جلوی شکم قرار میدهیم.
سپس شکم مرغ را میدوزیم و در قابلمهای که گنجایش مرغ را داشته باشد با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ، با شعله ملایم سرخ میکنیم. به تدریج 3-2 فنجان آب را اضافه میکنیم تا مرغ پخته شود.
نکته: پس از طبخ، باید نصف فنجان آب در قابلمه باقی بماند.
ارسال دیدگاه