طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و خوش‌عطر

پنج‌شنبه 14 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در مناسبت‌ها و جشن‌ها تهیه می‌شود. با ترکیبی از مواد تازه و خوش طعم، این غذا می‌تواند سفره شما را رنگین کند.

مواد لازم برای مرغ شکم پر

  • مرغ 1 عدد (دو کیلویی)
  • سبزی خرد شده یک لیوان شامل: جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون
  • مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
  • آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
  • پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
  • زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
  • زرشک 2 قاشق سوپخوری
  • شکر یک قاشق سوپخوری
  • آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج، نمک، فلفل و زعفران حل شده مخلوط می‌کنیم و یک ساعت می‌گذاریم تا طعم بگیرد. سپس سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می‌دهیم و بقیه مواد را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط را در شکم مرغ قرار می‌دهیم و پیش از دوخت، یک تکه کاغذ فویل در جلوی شکم قرار می‌دهیم.

سپس شکم مرغ را می‌دوزیم و در قابلمه‌ای که گنجایش مرغ را داشته باشد با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ، با شعله ملایم سرخ می‌کنیم. به تدریج 3-2 فنجان آب را اضافه می‌کنیم تا مرغ پخته شود.

نکته: پس از طبخ، باید نصف فنجان آب در قابلمه باقی بماند.

دستور پخت کوفته شوید باقلا

طرز تهیه کوفته شویدباقلا خوشمزه و راحت

دستور پخت انواع غذا با مرغ

طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و ترد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا