راتای مرغ فینگر فود خوشمزه +طرز تهیه

پنج شنبه، ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

مجله دایان – فینگرفود به معنی غذای انگشتی است منظور غذایی است که بتوان به سادگی با انگشت آن را خورد در واقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون نیاز به ابزار‌هایی مانند کارد و چنگال و قاشق میل کنید یک نوع فینگرفود است. امروزه در میهمانی‌ها و تولدها فینگر فود‌ها جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده اند و پای ثابت تولد‌ها و مهمانی‌های دوستانه شده اند.راتای مرغ را میتوان با طعم ها و رنگها مختلف تهیه کرد.که به سینی مزه شما زیبایی خاصی می دهد.

مواد لازم برای  تهیه راتای مرغ

● سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۲ پیمانه
● سیب زمینی پخته و رنده ریز شده ۱ پیمانه

● خیارشور نگینی ۱/۲ پیمانه
● گردو ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
● نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم
●نان تست به میزان لازم

●پنیر خامه‌ای ۱/۳ پیمانه
●پیازچه ساطوری شده ۴ ساقه
●کرفس خرد شده ۱ ساقه

●سس مایونز به اندازه لازم

راتای مرغ

راتای مرغ

طرز تهیه راتای مرغ

۱- ابتدا سینه مرغ را با پیاز، هویج، کرفس، زردچوبه و استاک مرغ بپزید . نمک را آخر سر اضافه کنید، چون استاک شور است و معمولاً نیازی به نمک نیست پس بچشید اگر لازم بود نمک را اضافه کنید بعد از اینکه مرغ پخت آن را ریش ریش کنید.

۲- سیب زمینی‌ها را آبپز کنید بعد از اینکه سرد شد آن را رنده کنید سعی کنید در تهیه راتای مرغ  سیب زمینی را در غذاساز نریزید، چون  حالت کشدار پیدا می‌کند.

۳- خیار شور ،ساقه کرفس  و پیازچه را خیلی ریز خرد کنید.

۴- گردو‌ها را در آب خیسانده   بعد پوست آن را جدا کنید و ریز خرد کنید.

۵- سینه مرغ ، سیب زمینی ، پنیر ، ساقه کرفس ، پیازچه ، گردو ، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید، کمی آبلیمو و ۲ قاشق سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید اگر مواد خیلی سفت بود مجدد مایونز اضافه کنید حواستان باشد مواد نباید خیلی شل باشند.

۶- نان‌های تست را با کاتر (قالب مخصوص  از لوازم قنادی خریداری کنید )  برش بزنید روی تخته کار یک کیسه فریزر پهن کنید کاتر مورد نظر را روی کیسه قرار دهید مقداری از مواد داخل کاتر بریزید و خوب فشرده کنید سپس یک عدد نان برش خرده روی مواد داخل کاتر قرار دهید و کمی فشار دهید تا به مواد بچسبد کاتر را به آرامی بلند کنید و با فشار انگشت به نان تستِ ته کاتر، راتا را از قالب خارج کنید.

همچنین می‌توانید کاتر را روی نان برش داده شده قرار دهید سپس از مواد روی آن بریزید با پشت قاشق کاملاً صاف و منسجم کنید بعد کاتر را بلند کنید با فشار انگشت به نان تست راتا را از قالب خارج کنید.

۷- برای تزیین می‌توانید  با کاتر ژامبون یا پنیر گودا را برش بزنید و روی آن قرار دهید یا اینکه در قیف قنادی سر ماسوره قرار دهید و با سس روی آن شکوفه بزنید یا اینکه با سبزیجات تازه مثل ریحان، شوید و گوجه فرنگی تزیین کنید.

۹- نکته مهم در تهیه راتا این است که میزان سس باید کمتر از حد معمول باشد، چون اگر سس زیاد باشد نان حالت خمیری پیدا کند.

راتای مرغ

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و مجلسی

ماکارون شرینی خوشمزه فرانسوی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا