و
دوپیازه میگو
دو پیازه میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت دو آن متعلق به بوشهر می باشد، برای مشاهده این بخش آشپزی دایان همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
پوره گوجه فرنگی | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
ماست پر چرب | ¾ پیمانه |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه دو پیازه میگو
اگر بوی میگو شما را اذیت می کند ابتدا با روشی که در پایین مطلب توضیح دادیم بوی میگو را بگیرید .و سپس به روش زیر عمل کنید
■ برای تهیه دو پیازه میگو بوشهری ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع اضافه می کنیم . در ادامه میگوها را داخل تابه می ریزیم و هر سمت میگوها را به مدت یک دقیقه با حرارت زیاد سرخ می کنیم.
■ در این مرحله پس از اینکه میگوها را به خوبی سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
■ پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و تخم گشنیز را اضافه می کنیم.
■ حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند. در ادامه پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی کشیده شود، سپس ماست پر چرب را به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
در این مرحله میگوها را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد با هم چند دقیقه بجوشند و میگوها به طور کامل بپزند. در پایان دو پیازه میگو را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
نکات مهم برای گرفتن بوی میگو
مقداری آب را در ظرفی به جوش آورده و به آن یک عدد پیاز خرد شده، چند حبه سیر، کمی آبلیمو و برگ بو اضافه کنید و سپس میگو را در آن بریزید.پس از چند ثانیه، وقتی میگو چند جوش زد آن را آبکش کنید.نکته مهمی که در این روش وجود دارد این است که میگو نباید خیلی بپزد، زیرا میگو بر خلاف بافت نرمی که دارد وقتی آپز شود خیلی سفت می شود، بنابراین در حد چند جوش و زمانی که رنگ میگو تغییر کرد آن را آبکش کنید و به روش دلخواه در سس مورد نظر طبخ کنید
ارسال دیدگاه